TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik

Vill stoppa yttrandefriheten Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

Bild: Fjällsjö Nyheter/Faksimil

Socialdemokraterna stänger ned sin trollfabrik.

Yttrandefriheten är under öppet angrepp i Sverige. Genom massanmälningar av människor med andra åsikter på sociala medier försöker den totalitära vänstern nu öppet att avskaffa yttrandefriheten.

Socialdemokraterna är en del i den odemokratiska agendan och har tidigare vilseledit allmänheten genom att förneka förekomsten av en socialdemokratiskt finansierad trollfabrik:

- Nej, det ska vi inte ha naturligtvis, påstod Socialdemokraternas pressekreterare Jonatan Hermansson.

Men detta visade sig vara "fake news". Nu går Socialdemokraterna ut och erkänner att de visst skapat en trollfabrik. Som ett resultat har två anställda Socialdemokrater tillfälligt stängts av och tilldelats andra arbetsuppgifter:

- Jag är besviken och förbannad. Det är oacceptabelt att kommunicera via fejkade konton och det är absolut inte så här vi ska bedriva en valrörelse, säger Socialdemokraternas kommunikationschef Helena Samuelsson.

För utomstående verkar det som att Socialdemokraterna gjort verklighet av motionen från Stockholmsdistriktet om att bryta mot Facebooks regler och finansiera anonyma nättroll.

Socialdemokraternas Stockholmsdistrikt, där Sveriges avsatte inrikesminister Anders Ygeman är ordförande, kräver nämligen i en motion till partiets kongress att Socialdemokraterna skapar en "armé av köksbordskämpar" med otillåtna "anonyma facebook-profiler", så kallade troll-konton.

- Det kanske är klokt av trollfar Löfven att ligga lågt med anklagelser om alternativmediers fejknyheter, dvs sanna nyheter som är problematiska för de styrande vid köttgrytan, skriver en kommentator på sociala medier.

- Dagens politik och politiker är en stor jävla trollfabrik hela skiten. Speciellt S och M. Dom servar bara Globalism - medborgarna eller den s.k valboskapen är bara intressant på valdagen om ens det, skriver en annan.

Socialdemokratiska nättroll stödjer islamism och tystar kritiker

Avslöjandet av Socialdemokraternas trollfabrik kommer samtidigt som en debatt blossat upp om nättrollens fula metoder för att hindra oppositionens åsikter att nå väljarna.

I somras stoppade nättroll med kopplingar till Socialdemokraterna myndigheten MSB från att granska islamisk extremism och Muslimska Brödraskapet. På grund av "allt bråk" (trollverksamhet) avslutade MSB:s Socialdemokratiska ledning allt samarbete med terrorforskaren Magnus Norell.

- Det här gör de för att vi inte ska få fortsätta. De som ringer och mejlar vill påverka beslutsfattare och få tyst på den här sortens forskning. Det är en känd strategi, förklarade Norell.

Just nu attackerar Socialdemokratiska nättroll den Moderata riksdagskandidaten Ann Heberlein. Heberlein har i veckan berövats över 160 000 kronor som ett resultat av att det vänsterextrema trollnätverket #jagärhär hittat på lögner och i en samordnad attack massanmält hennes insamling på Kickstarter. Heberlein som är doktor i etik ville skriva en faktabok om våldtäkter i Sverige

Trollnätverket #jagärhär har startats och drivs av Socialdemokratiska "journalister" på statligt beroende SVT.

Ett annat exempel på nättrollens odemokratiska metoder är när #jagärhär med hjälp av lögner saboterade den konservativa lokaltidningen Nya Wermlands-Tidningens möjligheter att sprida sina nyheter på Facebook.

- Att vi har ett så omoget debattklimat i Sverige är en fara. Om det inte går att diskutera problem sakligt och sansat utan att motståndaren utmålas som hin håle så får vi dessa tvära kast när den förkättrade verkligheten gör sig påmind, skrev Nya Wermlands Tidning i sin ledarartikel När vi alla tvärvände.

Detta gillade inte Socialdemokratiska #jagärhär, och lyckades genom spridandet av masslögner få NWT:s ledarartikel att censureras av Facebook.

Långsiktigt gynnar dock dessa tillfälliga bakslag oppositionen. Genom att avslöja sig som odemokratiska svartmålar Socialdemokraterna i förlängningen främst sig själva och sin egen ohållbara politik.

Bara ett dygn efter att Ann Heberleins nya insamling startats hade 300 000 kronor samlats in, alltså mycket mer än den gamla insamlingen som saboterades. Samtidigt har hundratusentals svenskar radikaliserats som ett resultat av vänsterns övergrepp.

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.