STATSKUPP HOTAR USA
 

Statskupp hotar i USA

Orsak: Fredssamtalen med Ryssland Fredssamtalen med Ryssland kan sätta igång en statskupp mot president Donald Trump i USA. Många vänsterradikala "demokrater" som inte accepterar valresultatet kräver nu att militären avsätter USA:s president.

Efter USA:s lyckade fredssamtal med Ryssland kräver nu allt fler krigshetsande politiker i USA en militärkupp mot presidenten Donald Trump. Bland annat den "demokratiske" ledamoten i Representanthuset Steve Cohen har gjort sådana utspel.

Utspelen är typiska för USA:s liberala etablissemang, och för radikala vänsterjudar som Steve Cohen i synnerhet. En helt annan retorik hörs dock ifrån Israel och dess premiärminister Benjamin Netanyahu. Där hyllas Trumps och Putins fredssamtal med motiveringen att det hindrar att kriget i Mellanöstern sprider sig till Israel.

Men istället för ett nytt storkrig i Syrien eller i Ukraina kan istället kriget komma att utspela sig i USA. Enligt en undersökning tror numera 31 procent av amerikanerna att krigshetsande Trump-hatiska politiker kommer att sätta igång ett inbördeskrig i USA inom de närmaste fem åren.

Bland andra Obamas CIA-chef John Brennan, som tvingades avgå i samband med att Trump vann presidentvalet, anklagar Trump för "landsförräderi" och uppmanar republikanska patrioter att stoppa presidentens fredssträvanden.

Brennan hindrades initialt från att bli CIA-chef på grund av sitt påstådda stöd till att tortera fångar i hemliga utländska koncentrationsläger.

Brennan kom trots detta att utses till fredspristagare Obamas CIA-chef, och gjorde sig som sådan ökänd att ha samordnat Obamas olagliga drönarmord på civilpersoner i andra länder. Under drönarattackerna dödades ofta många helt oskyldiga kvinnor och barn, i raketattacker mot exempelvis bröllop.

I valet 1976 röstade den nu Trump-kritiske före detta CIA chefen John Brennan på USA:s kommunistiska parti.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.