STATSKUPP HOTAR USA
 

USA allt närmare statskupp

FBI och CNN stormade presidentens rådgivare En "statskupp i slowmotion" kan vara igångsatt i USA, efter att en av presidentens närmaste män gripits i en militärliknande attack utförd av 29 poliser. Sedan tidigare tror 31 procent av medborgarna i USA att inbördeskrig är på väg.

29 paramiltära FBI-agenter stormade igår natt det hus Donald Trumps rådgivare Roger Stone bor i tillsammans med sin fru och deras gemensamma hundar. FBI-agenterna riktade maskingevär mot Stone och hans fru medan de sökte igenom hans hem.

Talande för situationen är att FBI gjorde gryningsräden mot Stones hem tillsammans med nyhetskanalen CNN, som USA:s president Donald Trump utpekat som ledningscentral för vänsteretablissemangets falska nyheter.

- Den största häxjakten i vårt lands historia! INGEN MASKOPI [med Ryssland]! Flyktingsmugglare, knarklangare och människohandlare behandlas bättre (av polisen). Vem sa åt CNN att vara där? kommenterar USA:s president Donald Trump.

Roger Stone är en politisk teknolog som har arbetat tillsammans med flera av USA:s mest kända presidenter, som Richard Nixon, Ronald Reagan, George Bush och Donald Trump. Stone har planerat för att Donald Trump ska bli USA:s president sedan 1998.

Bakgrunden till att Roger Stone gripits är de kriminella aktiviteter som Donald Trumps motståndare i "Demokratiska partiet" begick innan och under presidentvalet 2016.

Olagligheterna avslöjades av Wikileaks, enligt FBI med hjälp av Roger Stone och "ryska hackare". Istället för att åtala de verkliga kriminella, ser det nu ut som att de som anklagas för att ha avslöjat kriminaliteten åtalas.

Gripandet av Stone en pusselbit i en långsam statskupp

Gripandet av Roger Stone kommer samtidigt som allt fler journalister och samhällsdebattörer tystas i USA genom så kallad deplatforming, för att de stödjer den folkvalde presidenten.

Genom sin monopolställning inom sociala medier kan Trumps motståndare hindra hans anhängare från att uttala sig, samtidigt som storbankerna systematiskt avslutar deras bankkonton och i vissa fall till och med stjäl deras pengar.

Sedan tidigare har Donald Trumps nationelle säkerhetsrådgivare General Michael Flynn gripits av FBI, anklagad för att ha "ljugit för FBI" (på sätt och vis Demokratiska partiets privata polismakt). Efter en sällan skådad skenrättegång har Flynns dom flera gånger skjutits upp, i syfte att domarna ska kunna ge Flynn ett lägre straff om han hittar på anklagelser mot presidenten.

Flynn var tidigare chef för den militära underrättelsetjänsten, och kom i konflikt med Obama-administrationen när han varnade för att al-Qaida och Islamiska Staten med USA:s tysta stöd var på väg att ta makten i Syrien, och att det vid den tiden gulenistiskt (kapitalistiska islamister skapade av CIA) influerade Turkiet samarbetade med IS. Något som gick emot globalisternas propaganda om att Assads motståndare i Syrien var demokratiaktivister.

En annan uppmärksammad konflikt inom den Djupa staten skedde en dryg vecka efter att Donald Trump blivit vald till president, då säkerhetstjänsten NSA:s chef Admiral Michael Rogers åkte hem till Trump för att varna honom om att Barack Hussein Obama och Hillary Clinton olagligt avlyssnade honom. Rogers var även han motarbetad av Obama-administrationen, efter att ha startat en utredning om systematisk olaglig avlyssning av mängder av inflytelserika medborgare i USA.

I USA väntar sig många att de nattliga räderna mot presidentens anhängare kommer att fortsätta, och att detta kan komma att tvinga fram en motreaktion från militären, som förväntas ställa sig på den lagliga regeringens sida i händelse av en statskupp.

Sedan tidigare har många "Demokratiska" politiker krävt en statskupp mot Donald Trump, och enligt en undersökning tror 31 procent av befolkningen i USA att konflikten mellan Demokrater (globalister) och Republikaner (patrioter) kommer att leda till inbördeskrig i USA.

Trust the Plan

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.