TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokrater trollade Luleå kommun

Spred S-propaganda till barn Luleås skolchef är anmäld och tvingas pudla efter att kommunen spridit sosse-propaganda till barn på skolans lärplattform. Avslöjandet av Socialdemokraternas senaste trollverksamhet är en del av den pågående kampen mellan Socialdemokratiska trollfabriker och borgerliga opinionsbildare.

Socialdemokrater inom Unga Örnar har trollat Luleå kommun genom att ta sig in på kommunens lärplattform och där sprida Socialdemokratisk propaganda till skolbarn och deras föräldrar. För att få tillträde till plattformen ljög S-aktivisterna och påstod att Unga Örnar är en "partipolitiskt obunden" organisation.

Det är den inte, vilket kvalificerar agerandet som ännu ett fall av Socialdemokratisk trollverksamhet.

Intrånget ledde till att skolbarnen uppmanades att anmäla sig till en socialistisk "utbildningsdag" under påsklovet. Utbildningen skulle vara i så kallat "näthat", vilket i sammanhanget innebär kritik av den Socialdemokratiska minoritetsregeringen.

Socialdemokratiska Unga Örnar bildades av Socialdemokraternas ungdomsförbund SSU 1931, men bröt med SSU 1933 när politiska uniformer förbjöds och Unga Örnar ville behålla sin scoutliknande uniform. Idag är Unga Örnar istället kopplade till Socialdemokratiska ABF och är en del av organisationen International Falcon Movement - Socialist Educational International (IFM-SEI).

Liksom i många andra liknande fall är det den borgerliga opinionsbildaren Rebecca Weidmo Uvell som avslöjat bluffen. Det var även Weidmo Uvell som avslöjade den Socialdemokratiska trollfabriken Skiftet, som jobbar med att aktivt hindra yttrandefriheten för oppositionen.

"Unga Örnar är en del av Socialdemokraterna och arbetarrörelsen och borde inte få tillstånd att göra PR för sitt event. Det strider mot kravet på likabehandling och förbudet att sprida politisk propaganda", skriver Rebecca Weidmo Uvell som JO-anmält skolchefen Maarit Enbuske och IT-chefen Britt-Marie Ejnestrand.

Luleås skolchef Maarit Enbuske är samma person som Socialdemokratiska SVT nyligen skapade en falsk nyhet om. Detta skedde i samband med den hårda politiska debatten om Socialdemokraternas skolnedläggningar. Den falska nyheten handlade just om allmänhetens allt hårdare kritik mot Socialdemokraterna, som SVT felaktigt utmålade som brottslig.

Som svar på att den kommunala Socialdemokratiskt styrda skolan i Luleå stoppats från att sprida Socialdemokraternas trollpropaganda har man i protest bestämt att stoppa all samhällsinformation, även från legitima föreningar som inte sysslar med trollverksamhet.

 
LÄS MER
 

►SCB:s opinionsundersökningar går inte att lita på

►Myndighetsaktivist hyllar Coronaviruset

►Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor

►Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad

►Socialdemokrater trollade Luleå kommun

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.