TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokrater trollade Luleå kommun

Spred S-propaganda till barn Luleås skolchef är anmäld och tvingas pudla efter att kommunen spridit sosse-propaganda till barn på skolans lärplattform. Avslöjandet av Socialdemokraternas senaste trollverksamhet är en del av den pågående kampen mellan Socialdemokratiska trollfabriker och borgerliga opinionsbildare.

Socialdemokrater inom Unga Örnar har trollat Luleå kommun genom att ta sig in på kommunens lärplattform och där sprida Socialdemokratisk propaganda till skolbarn och deras föräldrar. För att få tillträde till plattformen ljög S-aktivisterna och påstod att Unga Örnar är en "partipolitiskt obunden" organisation.

Det är den inte, vilket kvalificerar agerandet som ännu ett fall av Socialdemokratisk trollverksamhet.

Intrånget ledde till att skolbarnen uppmanades att anmäla sig till en socialistisk "utbildningsdag" under påsklovet. Utbildningen skulle vara i så kallat "näthat", vilket i sammanhanget innebär kritik av den Socialdemokratiska minoritetsregeringen.

Socialdemokratiska Unga Örnar bildades av Socialdemokraternas ungdomsförbund SSU 1931, men bröt med SSU 1933 när politiska uniformer förbjöds och Unga Örnar ville behålla sin scoutliknande uniform. Idag är Unga Örnar istället kopplade till Socialdemokratiska ABF och är en del av organisationen International Falcon Movement - Socialist Educational International (IFM-SEI).

Liksom i många andra liknande fall är det den borgerliga opinionsbildaren Rebecca Weidmo Uvell som avslöjat bluffen. Det var även Weidmo Uvell som avslöjade den Socialdemokratiska trollfabriken Skiftet, som jobbar med att aktivt hindra yttrandefriheten för oppositionen.

"Unga Örnar är en del av Socialdemokraterna och arbetarrörelsen och borde inte få tillstånd att göra PR för sitt event. Det strider mot kravet på likabehandling och förbudet att sprida politisk propaganda", skriver Rebecca Weidmo Uvell som JO-anmält skolchefen Maarit Enbuske och IT-chefen Britt-Marie Ejnestrand.

Luleås skolchef Maarit Enbuske är samma person som Socialdemokratiska SVT nyligen skapade en falsk nyhet om. Detta skedde i samband med den hårda politiska debatten om Socialdemokraternas skolnedläggningar. Den falska nyheten handlade just om allmänhetens allt hårdare kritik mot Socialdemokraterna, som SVT felaktigt utmålade som brottslig.

Som svar på att den kommunala Socialdemokratiskt styrda skolan i Luleå stoppats från att sprida Socialdemokraternas trollpropaganda har man i protest bestämt att stoppa all samhällsinformation, även från legitima föreningar som inte sysslar med trollverksamhet.

 
LÄS MER
 

►SCB:s opinionsundersökningar går inte att lita på

►Myndighetsaktivist hyllar Coronaviruset

►Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor

►Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad

►Socialdemokrater trollade Luleå kommun

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.