NATIONERNAS EU
 

Val till EU Söndag 26 Maj

Kan Tyskland tvinga Polen föra tysk politik? EU-valet handlar om vänsterextremism - För eller emot vänsterextremism. Är det rätt av vänsterextrema länder som Sverige och Tyskland att försöka avskaffa demokratin i de andra EU-länderna och genom bojkotter och sanktioner tvinga dessa att föra tysk och svensk politik? Det är vad EU-valet handlar om.

Bland andra Socialdemokraterna vill avskaffa demokratin i länder som Italien, Österrike, Polen och Ungern. Istället för att göra detta genom att införa en klassisk vänsterdiktatur försöker man flytta alla viktiga politiska beslut från nationell nivå upp till EU-nivå. Eftersom EU i praktiken styrs av Tyskland kan man på så vis göra Tysklands kansler till diktator över dessa länder.

Demokratin i de av Tyskland dominerade länderna kommer då bara att finnas kvar till namnet, eftersom väljare utanför Tyskland endast får rösta om oviktiga saker. Alla viktiga frågor bestäms av Tyskland, via EU:s demokratiskt bristfälliga institutioner som är designade just för att uppnå detta.

Presentation av toppkandidater

Sju kvinnor och två homosexuella män finns att välja på bland årets toppkandidater till EU-parlamentet. Och så förstås, på ett hörn, hårt censurerade AfS-ledaren Gustav Kasselstrand.

Heléne Fritzon - Socialdemokraterna
Fritzon hette tidigare Eklund, Svensson och Persson. Senaste mannen är en 12 år yngre yrkespolitiker. Var innan det gift med en 24 år äldre yrkespolitiker. Två år som Migrationsminister.
Vill: Införa sanktioner mot EU-länder som Italien, Österrike, Polen och Ungern som inte driver socialdemokratisk politik.
Vilket betyder: Svenskar ska kunna tvinga folkgrupper i andra länder att göra som vi vill. Annars hotas ju "demokratin".

Alice Bah Kuhnke - Miljöpartiet
Barnprogramledare som nu sparkas uppåt av partiledningen efter att ha misslyckats som minister i regeringen.
Vill: Jobba mot Klimatet.
Vilket betyder: Använda hot om klimatet för att skrämma väljarna till att avveckla de nationella demokratierna och införa världsomspännande lagar.

Malin Björk - Vänsterpartiet
Lever i tron att "SD vill utplåna såna som mig".
Vill: Jobba mot Klimatet.
Vilket betyder: Använda hot om klimatet för att skrämma väljarna till att avveckla de nationella demokratierna och införa världsomspännande lagar.

Fredrick Federley - Centerpartiet
Även känd som transvestiten Ursula.
Vill: Jobba "hårt" mot Klimatet.
Vilket betyder: Använda hot om klimatet för att skrämma väljarna till att avveckla de nationella demokratierna och införa världsomspännande lagar.

Karin Karlsbro - Liberalerna
Yrkespolitiker som fick ersätta skandaliserade superglobalisten Cecilia Wikström. Ersättare till riksdagen.
Vill: Ge mer makt åt EU-byråkrater och mindre makt åt svenska väljare.
Vilket betyder: Precis det hon säger. Liberalerna är det enda parti som helhjärtat står för sin globalistiska politik, istället för att skylla den på vädret.

Soraya Post - Feministiskt initiativ
Soraya Post är hälften jude och hälften rom och har ett tufft jobb med att bekämpa svenskarnas antiziganism. En uppgift som blivit allt mer aktuell i år när hennes dotter dömts för stöld och bedrägeribrott mot pensionärer och hennes man och son just åtalats för misshandel av en 70-årig pensionär. Istället för att i gammel-rasistisk anda skylla Sveriges problem på judar och zigenare vill Soraya Post istället peka ut vita män som boven.
Vill: Stoppa de kommunala tiggeriförbuden.
Vilket betyder: Fler tiggare.

Sara Skyttedal - Kristdemokraterna
Sara Skyttedal drömde som barn om "att undvika sociala situationer och människor." Hennes viktigaste löfte till väljarna är "att stoppa den sociala pelaren från att utmynna i lagstiftning."
Vill: Stoppa den sociala pelaren.
Vilket betyder: Stoppa tysk socialism att tvångsinföras i andra länder. Men KD vill ändå liksom Socialdemokraterna införa sanktioner och bojkotter mot EU-länder som vägrar driva en tysk/svensk migrationspolitik. KD är konservativa, vilket betyder att de vill samma sak som S och L, bara 20 år senare när det blivit mindre kontroversiellt. Vilket bevisas av abortfrågan, homoadoptioner, HBTQ etc.

Tomas Tobé - Moderaterna
Homosexuell flerbarnspappa som egentligen ville bli busschaufför.
Vill: Stoppa den fria rörligheten för kriminella och terrorister.
Vilket betyder: Föra samma politik som S och L men i långsammare takt så att färre blir arga (kallas "konservatism").

Jessica Stegrud - Sverigedemokraterna
Jessica är Business Controller inom energibranschen.
Vill: Minska klimatångesten. Stoppa onödiga EU-lagar som saboterar för små och medelstora företag. Har lovat att inte utplåna Malin Björk om hon blir vald.
Vilket betyder: Mer makt lokalt åt svenska folket.

I samband med höstens val polisanmäldes ett hundratal fall av valfusk, olaglig hantering av valsedlar och olagligt agerande av vallokalsfunktionärer. Samtliga begångna av vänsterväljare. Antalet anmälningar mer än fördubblades jämfört med valet 2014. Ingenting tyder på att valfusket kommer att minska i år.

I samband med höstens valfusk kom rättvisan i Luleå fram till att det är lagligt för aktivister att stjäla andra partiers valsedlar. Iallafall när det rör sig om vänsteraktivism riktad mot oppositionen. I årets val har många debattörer på Internet lovat att testa likheten inför lagen för att se om det är lika lagligt att stjäla Socialdemokraternas valsedlar.

 
FRIHET
 

Årets svensk 2019 Kravspecifikationen för Årets svensk lyder: Utmärkelsen Årets svensk ska tilldelas en person som under året stuckit ut på ett sätt som förändrat Sverige till det bättre.

 
NATIONERNAS EU
 

Val till EU EU-valet handlar i år om vänsterextremism eller demokrati.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.