TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism

"Socialdemokraterna undergräver demokratin" Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande. Det skarpa uttalandet kommer efter att Socialdemokraterna släppt lös de IS-kopplade präster som SÄPO tidigare i år tillfångatog och ville utvisa.

Det minskade förtroendet för Socialdemokraterna underblåses nu ytterligare av SÄPO, som tidigare i år tog strid mot partiet genom att fängsla en rad IS-kopplade imamer som predikar att muslimer i Sverige ska stödja våldsbejakande islamism - och rösta på sossarna.

-Vi ser i vårt operativa arbete att det finns individer med koppling till våldsbejakande extremism som är aktiva i organisationer som mottar offentliga medel. Det handlar om individer som använder organisationerna som plattform för att sprida och förankra sina budskap.

-Tillgången till offentliga medel ökar legitimiteten och ger ekonomiska förutsättningar för plattformar där radikalisering kan ske, och det bidrar till tillväxten i extremistmiljöerna.

-För att minska tillväxten i extremistmiljöerna behöver samhället förhindra att organisationer som bidrar till radikalisering mottar offentliga medel. Staten ska inte finansiera verksamheter som undergräver vår demokrati genom att stödja våldsbejakande extremism, säger Johan Olsson som är operativ chef på Säpo, i SÄPO:s pressmeddelande.

För att "samhället" (SÄPO och medborgarna) ska kunna förhindra att "staten" (sossarna) stödjer "våldsbejakande extremism" (Islamiska Staten) med skattepengar krävs enligt SÄPO "effektiva och rättssäkra metoder" (att lagarna ändras).

Det framgår också av SÄPO:s pressmeddelande att inte ens de själva vet hur mycket skattepengar Socialdemokraterna skänker till IS, på grund av att regeringen skapat "brist på transparens i systemet".

Pressmeddelandet är en signal till oppositionen att lagarna måste ändras efter maktövertagandet.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.