EXTREMA SVT
 

Statlig journalist sparkas inte efter hatattack

"Jag kallar ju dem Swishhora" Ola Gäverth på P4 använder sin radiotid till att stödja S-regimen och hetsa mot oppositionen genom kvinnoförnedrande och mångkulturellt inspirerade personangrepp som "hora". Ändå sparkas han inte av den miljardberoende statliga propagandaradion.

Att det finns svenskar som går med på att frivilligt betala för sin nyhetsförmedling är oerhört provocerande för statliga journalister, som försörjs av de över 8 miljarder skattekronor den Socialdemokratiska staten driver in med våld och hot om våld.

-Man tigger pengar helt enkelt för att få fortsätta och verka. Jag kallar ju dem Swishhora, propagerar SR-journalisten Ola Gäverth i P4.

P4 Stockholm har bemött kritiken mot statens propagandakanal med att Gäverths åsikter är "olämpliga", men vägrar att avskeda den vänsterextrema sosse-journalisten.

-Man pratar mycket om samförstånd, tolerans och öppenhet men där man egentligen är extremt inskränkt och dömande - på gränsen, i vissa fall, till hatisk i sin så kallade tolerans, kommenterar KD:s partiledare Ebba Busch Thor.

I samma veva kommer SVT-programledaren Nour El Refai ut som vänsterextrem hatare:

-Din bittra jävla Jimmy [sic] Åkesson-kuksugare? ... Att du går in och förvarar [sic] den personen bevisar bara att även du suger av denna "viktiga riksdagsman". Du älskar Jimmy [sic] och vill försvara honom", skriver Nour El Refai till en manlig kritiker.

Nour El Refai har själv gjort det känt att hon lider av kronisk psykisk sjukdom, och har varit långvarigt tvångsinlagd på psyket mot sin vilja. Nour El Refai dömdes 2007 för sexuellt ofredande efter att ha blottat brösten för en oskyldig person i Humlegårdsparken i Stockholm. Brottet har beskrivits som en vänsterextrem aktion som betalades av Bonniers TV4.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.