EXTREMA SVT
 

Statlig journalist sparkas inte efter hatattack

"Jag kallar ju dem Swishhora" Ola Gäverth på P4 använder sin radiotid till att stödja S-regimen och hetsa mot oppositionen genom kvinnoförnedrande och mångkulturellt inspirerade personangrepp som "hora". Ändå sparkas han inte av den miljardberoende statliga propagandaradion.

Att det finns svenskar som går med på att frivilligt betala för sin nyhetsförmedling är oerhört provocerande för statliga journalister, som försörjs av de över 8 miljarder skattekronor den Socialdemokratiska staten driver in med våld och hot om våld.

-Man tigger pengar helt enkelt för att få fortsätta och verka. Jag kallar ju dem Swishhora, propagerar SR-journalisten Ola Gäverth i P4.

P4 Stockholm har bemött kritiken mot statens propagandakanal med att Gäverths åsikter är "olämpliga", men vägrar att avskeda den vänsterextrema sosse-journalisten.

-Man pratar mycket om samförstånd, tolerans och öppenhet men där man egentligen är extremt inskränkt och dömande - på gränsen, i vissa fall, till hatisk i sin så kallade tolerans, kommenterar KD:s partiledare Ebba Busch Thor.

I samma veva kommer SVT-programledaren Nour El Refai ut som vänsterextrem hatare:

-Din bittra jävla Jimmy [sic] Åkesson-kuksugare? ... Att du går in och förvarar [sic] den personen bevisar bara att även du suger av denna "viktiga riksdagsman". Du älskar Jimmy [sic] och vill försvara honom", skriver Nour El Refai till en manlig kritiker.

Nour El Refai har själv gjort det känt att hon lider av kronisk psykisk sjukdom, och har varit långvarigt tvångsinlagd på psyket mot sin vilja. Nour El Refai dömdes 2007 för sexuellt ofredande efter att ha blottat brösten för en oskyldig person i Humlegårdsparken i Stockholm. Brottet har beskrivits som en vänsterextrem aktion som betalades av Bonniers TV4.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.