FIRANDE
 

Året som gått 2019

Fem största smällarna Det nya 20-talet inleds liksom det förra med en rad samhällsinstitutioner i fritt fall. Efter åratal av väldigt utstuderad och vetenskapligt baserad "kommunikation" har förtroendet för en rad institutioner i Sverige börjat kollapsa. Fjällsjö Nyheter listar de viktigaste kolosserna som bringats på fall.

TV4

Året inleddes med ett avslöjande av hur TV4 förfalskar sina nyheter. På Nyårsaftonen i England skrek enligt samstämmiga vittnen en terrorist "Allah Akbar" och "Så länge ni fortsätter att bomba andra länder kommer detta att fortsätta att hända". I sin rapportering mörkade TV4 all fakta och lurade sina tittare att "Motivet är oklart".

TV4 följde upp sin falska nyhet genom att påstå att det är "Djupt religiöst att skaffa barn" och därefter kräva att svenskarna ska steriliseras på grund av Växthuseffekten, eftersom barn släpper ut så mycket koldioxid.

Efter mer fake news, folkmordsförsök och våldsbejakande extremism meddelades att Bonniers TV4 nu är ekonomiskt och moraliskt kört i botten och köps upp av staten (i form av Telia).

MittMedia

Redan i början av året meddelades att Liberalernas partiorgan MittMedia var nära konkurs eftersom nästan ingen medborgare längre vill betala för deras ofta medvetet falska nyheter. MittMedia går hundratals miljoner back och har de senaste åren hållits igång bara för att påverka väljarna i valen.

Men med miljarderna som regeringen betalat i överpris för TV4 kunde Bonnier överta MittMedia och skapa ett mediamonopol på lokalnyheter i Norrland. Tack vare Bonnier kan nu MittMedia fortsätta driva sin politiska agenda med förlust några år till. En stor del av journalistkåren kommer dock redan i år att offras av den nya politiska ledningen som står närmare C än L.

Liberalerna

Liberalerna har i år legat tryggt under 4-procent spärren. Poetisk rättvisa eftersom fyraprocentspärren sattes upp efter krav från just Liberalerna, som ville utestänga Vänsterpartiets väljare från demokratiskt inflytande.

Liberalernas fall har kommit efter att partiet meddelat att man ska börja stödja Socialdemokraterna istället för Moderaterna, som man påstår blivit nazister. Beslutet är taget av partiets ledarskara, och har fått medlemmarna att revoltera och välja Nyamko Sabuni till ny partiledare. Sabuni kan dock inte föra medlemmarnas talan mot partietablissemanget eftersom partiet då splittras i ett högerparti som stödjer M och ett vänsterparti som stödjer S.

Alliansen

Psykopatiska Centerpartiets dolkstöt i ryggen på Alliansen efter valet dödade i Januari den borgerliga Alliansen och drev Moderaterna och Kristdemokraterna i famnen på Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna. Enligt SVT är SD nu Sveriges största parti och Jimmie Åkesson är den partiledare som medborgare i Sverige har störst förtroende för.

Centerpartiet har därmed övertagit Miljöpartiets roll i Sverige som vänsterextrem USA-styrd Rockefeller-proxy, medan Miljöpartiet förfallit till diktaturförespråkande våldsbejakande Domedagssekt.

Socialdemokraterna

Den största kraschen, inte minst på lång sikt, står Socialdemokraterna för. Socialdemokraterna har sedan 90-talet delats i två partier, Sverigedemokraterna och Socialdemokraterna. Och Socialdemokraterna verkar inte ha förmåga att överleva som seriöst regeringsalternativ.

Socialdemokraternas självmordspakt med Liberalerna och Centerpartiet gör anhängare från alla partierna besvikna (undantaget redaktionen på Bonniers DN). Socialdemokraterna faller dock på eget grepp, eftersom partiet valt att låta sina kärnväljare bomba hyreshus och skjuta folk på stan ostraffat. Detta med hjälp av de S-polischefer som Socialdemokraterna tillsatte under kuppen mot polismakten efter valet 2014, polischefer som påstår att "brottslingarna är de riktiga offren".

Till råga på allt har Socialdemokraterna fått Säkerhetspolisen på halsen, som tillfångatagit flera muslimska S-ledare som anklagas för att stödja Islamiska Staten och uppmana muslimer i Sverige att rösta på regeringen. Efter att S nu frisläppt de misstänkta terroristledarna och håller dem om ryggen finns inget annat sätt att avlägsna säkerhetshoten från landet än att först bli kvitt Socialdemokraterna. Challenge Accepted!

Nästa stora område som oppositionen kommer att fokusera på under 2020-talet är Myndighetsaktivister inom Myndighetsvänstern, där bland annat SVT/SR ingår.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.