NYVAL
 

Jonas Sjöstedt emigrerar till Vietnam

Kommunistisk diktatur utan yttrandefrihet De senaste årens politiska och sociala utveckling i Sverige har varit jobbig för Vänsterpartiets ledare Jonas Sjösted. Nu utvandrar han till den kommunistiska enpartistaten Vietnam.

Jonas Sjöstedt kommer att avgå som Vänsterpartiets partiledare redan i vår. Det meddelar han själv på den amerikanska kommunikationssajten Facebook, känd för att skattefritt skänka en del av vinsten till "välgörande ändamål" som Israels försvarsmakt.

Istället för partiledare ska Sjöstedt leva som arbetslös i den kommunistiska diktaturen Vietnam, där hans hustru är nybliven ambassadör.

Frågan som många nu ställer sig är om flytten till Vietnam var en del av Januariöverenskommelsen (JÖK). Socialdemokraterna utsåg Sjöstedts fru Ann Måwe till svensk ambassadör i Vietnam kort efter JÖK.

En person som säger sig ha insyn i partitoppen kommenterar:

- Sjöstedt har varit en lame duck sedan Januariöverenskommelsen. Alla hot om misstroendevotum har bara varit för att lura sina egna väljare. Han skulle aldrig ha hotat socialdemokratin på allvar. Han sålde ut partiet för personliga förmåner och kommer nu att njuta dessa frukter i Vietnam. Missnöjet med honom bland partifunktionärerna har varit stort. Men ingen har vågat agera på det.

- Med en ny partiordförande kan regeringen förhoppningsvis få hett om öronen på riktigt. Tyvärr ser det ut att bli en identitetspolitisk medelklasskvinna med invandrarbakgrund. Källa till allt ovanstående: Högt uppsatta företrädare inom partiet.

En sådan person är Nooshi Dadgostar, riksdagskvinna från Iran, som står som andra namn på Vänsterpartiets riksdagslista och är vice partiledare för Vänsterpartiet. En annan, som idag lyfts fram av Svenska Dagbladet, är Rossanna Dinamarca. Dinamarca är mest känd för sina verbala attacker mot män och människor i Sverige som har vit hudfärg.

- Det finns absolut ingen inom V som har samma status och integritet som Sjöstedt och den enda vägen är ned. Ett V på dekis, ett S på dekis och ett MP åt samma håll är ju lysande framtidsutsikter, skriver en användare på sociala medier.

Jonas Sjöstedt lämnar efter sig ett kastrerat Vänsterparti där de flesta allvarliga partimedlemmar lämnat, sparkats ut eller konvergerats till USA-styrda identitetspolitiker. Mest komprometterande för Vänsterpartiet är uteslutningsärendet mot "Riksdagens enda marxist", Årets svensk 2016, Amineh Kakabaveh. Kakabaveh tvingades 2019 lämna Vänsterpartiet efter att ha tagit ställning mot hedersvåld och islamism.

Andra exempel på Vänsterpartiets förfall under Jonas Sjöstedt är hur V-politiker förra året öppet stödde Donald Trumps nyliberala kuppförsök mot Venezuelas socialistiske ledare Nicolás Maduro, en mycket allvarlig och erfaren person. Ytterligare exempel är hur Vänsterpartiet stödde Obamas bombkrig mot fattiga länder i Tredje Världen, som ledde till bland annat islamisternas maktövertagande i Libyen 2011 och Flyktingkrisen 2015.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.