POLISEN
 

Polisen ljög om våldtäkt på skola

"Ingen fara ingen skada skedd" Polisen i Umeå lurade i våras Umeåborna efter att ett barn våldtagits och hotats på en skoltoalett och ett annat barn på skolan under en längre tid misshandlats och hotats.

Den 16 Maj förra året våldtogs en flicka på högstadiet Grubbeskolan i Umeå. Händelsen fick stor spridning i sociala medier eftersom många medborgare misstänkte att Polisen medvetet spred desinformation om händelsen. Något som åtalet mot den misstänkte våldtäktspojken nu bekräftar:

"Det är ingen fara för allmänheten och ingen person har kommit till skada. Det handlar om en enskild händelse", påstod Johan Dahlberg som var Polisens jourhavande förundersökningsledare.

- Enligt en källa sågs städpersonalen skura bort blodstänk från väggen under dagen, undrar hur det kommit dit om "ingen kommit till skada?" kommenterade en uppmärksam Umeåbo dagarna efter dådet.

- Polisen som intervjuvades i SVT såg märkbart tagen ut, samt nervös ... Skäggradarn slår i taket, kommenterade en annan.

Efter att åtalet nu offentliggjorts står det klart att Polisen i Umeå missledde allmänheten, sannolikt för att skydda S-regeringen från kritik. Ett barn misstänks ha våldtagits på skolan och Kammaråklagare Petra Lundberg menar att bevisningen är klockren. Bland annat finns DNA-bevis mot den misstänkte:

- Jag menar att det är ett gott bevisläge. Jag tycker att det finns teknisk bevisning som talar för målsägandes version. Det finns även vittnesuppgifter som ger stöd åt målsägandes version.

Enligt åtalet mot den misstänkte våldtäktspojken har han:

1) Mångfaldigt misshandlat en flicka på skolan.

2) Flera gånger hotat att döda henne och hennes familj.

3) Lånat en mobil för att SMS:a förolämpningar till flickan som "hora" och "horunge".

4) Våldtagit flickan som oklokt lånade ut mobilen.

5) Hotat att skada personer i den våldtagna flickans familj om hon fysiskt motsatte sig att våldtas.

Av någon anledning som är svår att förstå har båda flickorna frivilligt umgåtts med den misstänkte våldtäktspojken. Förmodligen bär vänsterlärarna på Grubbeskolan ett stort ansvar för att inte riskbeteendet stoppades i tid genom en adekvat och konsekvensneutral samhällsorientering.

 
LÄS MER
 

►Polisen ljög om våldtäkt på skola

►Demonstration för slöjor i Umeå

►Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt

►Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja

►Våldtäktsmannen på Grubbeskolan döms till vård

►Stort attentat i Umeå

►Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå

►Nya attentat i Umeå

►Polisen: Vädret får medborgarna att elda upp varandras bilar

►70 bilar har bränts upp i Umeå

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.