SD FICK RÄTT
 

Statsradion spred hat mot SD

Vänsterextremister fick pris Överviktiga feminister som vill förstöra Sverige tilldelades igår pris av Sveriges Radio (SR), och som många förväntade sig använde de tillfället för att hetsa mot Sveriges största parti Sverigedemokraterna.

Under lördagens SVT-sända P3 Guld-gala i Göteborg hade statsradion Sveriges Radio som vanligt bara bjudit in vänsterextrema band som man delade ut priser till. Musiken på galan ansågs av många både till höger och vänster vara ovanligt medioker, och det var tydligt att hela tävlingen bara handlade om vänsterpolitisk Kulturkamp.

Största vinnaren av P3:s kulturkampspris blev i år den uttalat vänsterextrema gruppen med det utländska namnet Arre Arre, som enligt skivbolagets egen presentation gör musik som en del av sin politiska kamp för feminism och transsex.

- Jag vill tacka alla som gömmer flyktingar ... Ni är de riktiga hjältarna. Tack alla som röstar rött. Fuck Jimmie!, skrek en bandmedlem och kastade mikrofonen i golvet och blottade sig.

- Lagbrott, hat mot oliktänkande påhejat med musik och applåder, kommenterade SD:s rättspolitiske talesperson Adam Marttinen.

Jonas Andersson som är riksdagsledamot och ordförande för Sverigedemokraterna i bombdrabbade Linköping, skriver på Twitter att "den här typen av haverier sker om och om igen hos public service". Public service är en förskönande omskrivning för ofri statskontrollerad media.

Partiledaren för Sveriges största politiska parti, Jimmy Åkesson, har tidigare förklarat att "kanalen driver en politisk agenda och är en förlängning av det vänsterliberala etablissemanget som dominerar västvärlden".

SR:s afrikanske programledare Kodjo Akolor tog pliktskyldigt avstånd från hatattacken, men gratulerade samtidigt vänsterextremisterna till det statliga priset.

Bilder från SVT:s direktsändning visar att Sveriges Radios vänsterextrema VD Cilla Benkö sitter i publiken bredvid artisten Jason "Timbuktu" Diakité. Den afrikanske vänsterextremisten Timbuktu är ökänd för flera grova hatattacker mot SD, bland annat har han rappat om Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson med orden "dunka Jimmie gul och blå och hissa i en flaggstång".

Förutom kopplingen till våldsbejakande extremism har Sveriges Radios vänsterextrema VD Cilla Benkö vid flera tillfällen försvarat radions vänsteragenda. Förtroendet för SR bland borgerliga väljarna har därför under Cilla Benkös styre minskat med ett tiotal procentenheter.

Cilla Benkös far Peter Benkö satt i koncentrationsläger i Österrike under Andra världskriget. Familjen flydde till Sverige från Ungern 1956 i samband med att kommunistdiktatorn Matyas Rakosi (Rosenfeld) störtades i en folklig revolt. Rakosi är känd för att ha skapat den så kallade Salamitaktiken, som även framgångsrikt använts mot högern i Sverige.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.