POLISEN
 

Bilar bränns varje natt i Gävle

Socialdemokratiskt utsatta områden Polisen kan inte stoppa bilbränderna i Gävle. Istället kallar man dem "enskild händelse".

För tredje natten i rad i Gävle har bilar och garage bränts upp i Socialdemokratiskt utsatta områden, områden som utsatts för mängder av Socialdemokratiska kärnväljare.

Bilar har i åratal bränts upp i stadsdelen Sätra i Gävle.

Polisen har agerat passivt, och stöttat regeringen genom uppenbar falsk information som att bilbränderna är "en isolerad händelse". De flesta förstår att det inte är sant, men Polisen som i Gävle alltid stått nära det Socialdemokratiska partiet väljer att tumma på sanningen för att rädda kvar väljare åt Socialdemokraterna. Samtidigt bränner Polisen genom detta mer av sitt eget låga förtroende.

Efter den kuppliknande "omorganiseringen" av Polisen som Socialdemokraterna genom Morgan Johansson och Dan Eliasson utförde direkt efter maktövertagandet 2014 har de flesta polischefer bytts ut mot Socialdemokrater, och polismakten har politiserats.

Myndighetsvänstern har tagit över polismakten, som blivit det nya SVT. En uppenbar propagandaorganisation åt Socialdemokraterna som bjuder mördare på pizzor och försöker lura i vanligt folk att brottslingarna är de riktiga offren.

Som ett resultat av bilbränderna och bombningarna av svenska storstäder anser dock allt fler svenskar att sossarna måste avsluta sitt stöd till våldsbejakande extremism och sin relativisering av grova våldsbrott och lämna över regeringsmakten till Moderaterna.

Förutom bilbränderna har Socialdemokraterna under sitt 100 år långa styre av Gävle byggt upp Europas mest radikala islamiströrelse.

Se Joakim Lamottes videoreportage från utsatta Sätra i Gävle.

 
LÄS MER
 

►Barn grät när man sköts ned i Gävle

►Barn anhållna för skottlossning

►Gävle-bloggaren var efterlyst för IS-terrorism

►Gävle kommun håller på att krascha

►EBO-debatten har nått Gävle

►Bilar bränns varje natt i Gävle

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.