POLISEN
 

Bilar bränns varje natt i Gävle

Socialdemokratiskt utsatta områden Polisen kan inte stoppa bilbränderna i Gävle. Istället kallar man dem "enskild händelse".

För tredje natten i rad i Gävle har bilar och garage bränts upp i Socialdemokratiskt utsatta områden, områden som utsatts för mängder av Socialdemokratiska kärnväljare.

Bilar har i åratal bränts upp i stadsdelen Sätra i Gävle.

Polisen har agerat passivt, och stöttat regeringen genom uppenbar falsk information som att bilbränderna är "en isolerad händelse". De flesta förstår att det inte är sant, men Polisen som i Gävle alltid stått nära det Socialdemokratiska partiet väljer att tumma på sanningen för att rädda kvar väljare åt Socialdemokraterna. Samtidigt bränner Polisen genom detta mer av sitt eget låga förtroende.

Efter den kuppliknande "omorganiseringen" av Polisen som Socialdemokraterna genom Morgan Johansson och Dan Eliasson utförde direkt efter maktövertagandet 2014 har de flesta polischefer bytts ut mot Socialdemokrater, och polismakten har politiserats.

Myndighetsvänstern har tagit över polismakten, som blivit det nya SVT. En uppenbar propagandaorganisation åt Socialdemokraterna som bjuder mördare på pizzor och försöker lura i vanligt folk att brottslingarna är de riktiga offren.

Som ett resultat av bilbränderna och bombningarna av svenska storstäder anser dock allt fler svenskar att sossarna måste avsluta sitt stöd till våldsbejakande extremism och sin relativisering av grova våldsbrott och lämna över regeringsmakten till Moderaterna.

Förutom bilbränderna har Socialdemokraterna under sitt 100 år långa styre av Gävle byggt upp Europas mest radikala islamiströrelse.

Se Joakim Lamottes videoreportage från utsatta Sätra i Gävle.

 
LÄS MER
 

►Barn grät när man sköts ned i Gävle

►Barn anhållna för skottlossning

►Gävle-bloggaren var efterlyst för IS-terrorism

►Gävle kommun håller på att krascha

►EBO-debatten har nått Gävle

►Bilar bränns varje natt i Gävle

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.