YTTRANDEFRIHET
 

Centerpartister hetsar mot Årets svensk

Östersunds kommun deltar i hatet Nyliberala Centerpartiet befäster sin position som Sveriges extremaste parti med falska anklagelser mot Årets svensk.

Under Annie Lööfs ledning har nyliberala Centerpartiet kommit att bli det Nya Miljöpartiet. Ett gränslöst vänsterextremt parti som alltid sitter vid makten och styr politiken oavsett om väljarna röstar höger eller vänster i valen. Nu går Centerpartisterna först i hatkampanjen mot Årets svensk, och beter sig värre åt än sina mer reguljära vänsterkollegor.

Nyliberala Centerpartister som stödjer Socialdemokraterna hetsar i sociala medier mot Årets svensk Jens Ganman och kallar honom skamlöst både rasist och antisemit, trots att Ganman är vänligt inställd gentemot både människor från andra länder och Israel.

Bild: Fjällsjö Nyheter/Flydet CC BY-SA 4.0

(C)irkelresonemang.

Egentligen är naturligtvis attacken bara ett försök från Centerpartisterna att hindra yttrandefriheten. Människor som kallar sig liberaler men är emot andra människors yttrandefrihet bara låtsas vara liberaler, och det är inte svårt att upptäcka hur dessa politiker enbart stödjer en liberal politik när denna destabiliserar Sverige och gynnar utländsk makt på svenska medborgares bekostnad.

En av många debattörer som tagit Jens Ganman i försvar är GP:s ledarskribent Adam Cwejman, vars judiska släktingar dödades i förintelsen:

-De som nu surar över att Ganman får ett fint pris av tidskriften Fokus sörjer att offentligheten blivit en smula mer pluralistisk. Ett värde som de givetvis skulle prisa i andra sammanhang, så länge det inte innebär att deras egna åsikter blir ifrågasatta.

En annan debattör som tagit Jens Ganman i försvar är flyktingen och riksdagsmannen Hanif Bali:

-Allvarlig anklagelse från Moa Berglöf i syd-DN. Jag har följt Jens Ganman i flera år nu, har inte sett tillstymmelsen till rasism, skriver Hanif Bali.

Central i hatretoriken mot Jens Ganman är just Moa Berglöf, Fredrik Reinfeldts talskrivare under regeringsåren 2006-2014. Det var Berglöf som skrev det manipulativa "Öppna era hjärtan"-talet som krävde att vanligt folk skulle bli fattigare så att de som säger "Vi tjänar på invandringen" kan fortsätta tjäna på den.

Moa Berglöf är den typ av "moderat" som helhjärtat stöds av vänsterextremisten Anders Lindberg på Aftonbladet. På Twitter beskriver hon sig själv som "female supremacist". Vilket visar hur desperat Moderaternas behov är av nya politiska teknologer.

Berglöf röstar numera på Centerpartiet och liknar de 20 procent unga kvinnor som gör det: verklighetsfrånvända anti-statliga feminister som försörjs av staten, och som bokstavligen överlever tack vare en manligt dominerad arbetarklass och allvarliga män i svarta rockar som håller koll på exempelvis de utländska terrorstämplade moskéer aningslösa feminister som Moa varit med om att bygga upp i Sverige.

Just det, och så naziststämplar hon Moderaterna och provoceras om IS-terrorister inte får leva på bidrag i Sverige.

Östersunds kommunalråd hejar på

En av dem som gillat och hejat på Moa Berglöfs rasistanklagelser är Bo "Bosse" Svensson, Centerpartiets kommunalråd i Centerstyrda Östersund, som är Jens Ganmans hemstad. Bosse är även (C):s distriktsordförande för Jämtlands län.

Liksom Moa kan Bosse sägas vara journalist. I den egenskapen är Bosse ledamot i Tidningsutgivarnas styrelse och har bland annat varit chefredaktör på MittMedia-klonen Östersunds-Posten (ÖP). En nyliberal tidning vars vänsterextreme chefredaktör Hans Lindeberg bannlyst Jens Ganman från tidningen.

Inom oppositionen kanske Bosse är mest känd för att ha varit med och författat (C):s ökända idéprogram från 2013, som gav oss numera diskrediterade slagord som:

"Ett mångkulturellt samhälle är en styrka ... Centerpartiet strävar efter öppna gränser ... Politiken bör inte avgöra hur många människor man får gifta sig med".

Inte så oväntat kanske var Bosses kommentar till terrordådet på Stortorget i Östersund: "Vi var inte förberedda på det här".

Det passar ju som ärtor och morötter tillsammans med Socialdemokraternas klassiker: "Vi har varit naiva".

(S)+(C) är nyliberal socialism som bara Peter Wolodarski kan älska.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.