EXTREMA SVT
 

Sveriges Radio kampanjar mot Sverigedemokraterna

Ny kupp med Rebecca och Fiona Sveriges radio startar en ny politisk kampanj mot Sverigedemokraterna genom att anställa den vänsterextrema popgruppen Rebecca och Fiona, som är kända för att hetsa mot SD och uppmana människor att stödja S-regeringen.

Under Stockholm Pride 2018 uppträdde Rebecca och Fiona tillsammans med den våldsbejakande symbolen hammaren och skäran. När duon samma år gästade Sommarkrysset i TV4 hade man iklätt bakgrundsdansarna med det extremistiska politiska budskapet "Fuck SD". Nu kommer belöningen från staten i form av ett eget radioprogram på skattefinansierade Sveriges Radio P3.

- Rebecca och Fiona har valts för sin musikkunskap och inget annat. Sveriges Radio och P3 är oberoende och vår journalistik bedrivs självständigt i förhållande till såväl staten som olika ekonomiska, politiska... osv skriver SR i en kommentar.

Att Rebecca och Fiona har valts för sin musikkunskap är det dock ingen som tror på. Många tror inte ens att de är riktiga kommunister. Rebecca och Fiona representerar en typisk opportunistisk övre medelklassvänster från Östermalm som använder provocerande identitetspolitik och skruvad politisk korrekthet som klasskamp mot den SD-röstande arbetarklassen som etablissemanget föraktar.

Att hetsa mot oppositionen å statens vägnar har länge varit duons egentliga jobb, och nu formaliseras detta genom en fast statlig anställning.

- SR propagerar bara för sångrupper som har en anti-SD agenda. De [Rebecca och Fiona] visste att de var tvungna att bete sig Sverigefientligt för att de skulle få en egen kanal på statliga radion, kommenterar en medborgare på sociala medier.

Det extrema agerandet av Public service har naturligtvis gett vatten på kvarnen för Moderater och Sverigedemokrater som länge velat lägga ned SVT och SR. Budgeten på över 8 000 miljoner kronor om året hade naturligtvis kunnat läggas på annat än hatpropaganda mot människor som inte röstar på Socialdemokraterna och Miljöpartiet.

När Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson intervjuades i P3 inför valet 2018 hånades han av programledarna, och svarade genom att kalla P3 för "vänsterliberal smörja" och "en skitkanal". Enligt SD-ledaren borde P3 läggas ned efter att kanalens huvudman Socialdemokraterna tvingats bort från makten.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.