EXTREMA SVT
 

Sveriges Radio kampanjar mot Sverigedemokraterna

Ny kupp med Rebecca och Fiona Sveriges radio startar en ny politisk kampanj mot Sverigedemokraterna genom att anställa den vänsterextrema popgruppen Rebecca och Fiona, som är kända för att hetsa mot SD och uppmana människor att stödja S-regeringen.

Under Stockholm Pride 2018 uppträdde Rebecca och Fiona tillsammans med den våldsbejakande symbolen hammaren och skäran. När duon samma år gästade Sommarkrysset i TV4 hade man iklätt bakgrundsdansarna med det extremistiska politiska budskapet "Fuck SD". Nu kommer belöningen från staten i form av ett eget radioprogram på skattefinansierade Sveriges Radio P3.

- Rebecca och Fiona har valts för sin musikkunskap och inget annat. Sveriges Radio och P3 är oberoende och vår journalistik bedrivs självständigt i förhållande till såväl staten som olika ekonomiska, politiska... osv skriver SR i en kommentar.

Att Rebecca och Fiona har valts för sin musikkunskap är det dock ingen som tror på. Många tror inte ens att de är riktiga kommunister. Rebecca och Fiona representerar en typisk opportunistisk övre medelklassvänster från Östermalm som använder provocerande identitetspolitik och skruvad politisk korrekthet som klasskamp mot den SD-röstande arbetarklassen som etablissemanget föraktar.

Att hetsa mot oppositionen å statens vägnar har länge varit duons egentliga jobb, och nu formaliseras detta genom en fast statlig anställning.

- SR propagerar bara för sångrupper som har en anti-SD agenda. De [Rebecca och Fiona] visste att de var tvungna att bete sig Sverigefientligt för att de skulle få en egen kanal på statliga radion, kommenterar en medborgare på sociala medier.

Det extrema agerandet av Public service har naturligtvis gett vatten på kvarnen för Moderater och Sverigedemokrater som länge velat lägga ned SVT och SR. Budgeten på över 8 000 miljoner kronor om året hade naturligtvis kunnat läggas på annat än hatpropaganda mot människor som inte röstar på Socialdemokraterna och Miljöpartiet.

När Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson intervjuades i P3 inför valet 2018 hånades han av programledarna, och svarade genom att kalla P3 för "vänsterliberal smörja" och "en skitkanal". Enligt SD-ledaren borde P3 läggas ned efter att kanalens huvudman Socialdemokraterna tvingats bort från makten.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.