EXTREMA SVT
 

Sveriges Radio kampanjar mot Sverigedemokraterna

Ny kupp med Rebecca och Fiona Sveriges radio startar en ny politisk kampanj mot Sverigedemokraterna genom att anställa den vänsterextrema popgruppen Rebecca och Fiona, som är kända för att hetsa mot SD och uppmana människor att stödja S-regeringen.

Under Stockholm Pride 2018 uppträdde Rebecca och Fiona tillsammans med den våldsbejakande symbolen hammaren och skäran. När duon samma år gästade Sommarkrysset i TV4 hade man iklätt bakgrundsdansarna med det extremistiska politiska budskapet "Fuck SD". Nu kommer belöningen från staten i form av ett eget radioprogram på skattefinansierade Sveriges Radio P3.

- Rebecca och Fiona har valts för sin musikkunskap och inget annat. Sveriges Radio och P3 är oberoende och vår journalistik bedrivs självständigt i förhållande till såväl staten som olika ekonomiska, politiska... osv skriver SR i en kommentar.

Att Rebecca och Fiona har valts för sin musikkunskap är det dock ingen som tror på. Många tror inte ens att de är riktiga kommunister. Rebecca och Fiona representerar en typisk opportunistisk övre medelklassvänster från Östermalm som använder provocerande identitetspolitik och skruvad politisk korrekthet som klasskamp mot den SD-röstande arbetarklassen som etablissemanget föraktar.

Att hetsa mot oppositionen å statens vägnar har länge varit duons egentliga jobb, och nu formaliseras detta genom en fast statlig anställning.

- SR propagerar bara för sångrupper som har en anti-SD agenda. De [Rebecca och Fiona] visste att de var tvungna att bete sig Sverigefientligt för att de skulle få en egen kanal på statliga radion, kommenterar en medborgare på sociala medier.

Det extrema agerandet av Public service har naturligtvis gett vatten på kvarnen för Moderater och Sverigedemokrater som länge velat lägga ned SVT och SR. Budgeten på över 8 000 miljoner kronor om året hade naturligtvis kunnat läggas på annat än hatpropaganda mot människor som inte röstar på Socialdemokraterna och Miljöpartiet.

När Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson intervjuades i P3 inför valet 2018 hånades han av programledarna, och svarade genom att kalla P3 för "vänsterliberal smörja" och "en skitkanal". Enligt SD-ledaren borde P3 läggas ned efter att kanalens huvudman Socialdemokraterna tvingats bort från makten.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.