VÅLDTÄKT PÅ SKOLAN
 

Våldtäktsmannen på Grubbeskolan döms till vård

Polisen ljög om våldtäkten Straffet för den utländske medborgare som bland annat våldtagit en högstadieflicka på Grubbeskolan i Umeå blir vård och samhällstjänst. Både våldtäkten och domen har skapat missnöje hos allmänheten.

Den snart 17-årige våldtäktspojken som åtalats för en mängd våldsbrott mot flickor i Umeå döms på fyra punkter och frias på tre punkter. Bland annat döms han för att ha våldtagit en skolflicka på Grubbeskolans toalett.

- Inte ens i skolan ska våra barn gå säkra. "Ingen skadades" var det någon som hävdade . Man har funnit blod från BO. Efter en våldtäkt, kommenterar en medborgare på sociala medier.

Våldtäkten på skoltoaletten blev extra uppmärksammad eftersom Polisen valde att ljuga och försöka lura medborgarna att "ingen fara ingen skada skedd", trots att vittnen rapporterade om blodstänk på toaletten.

Stämningsansökan bekräftade också att Polisen ljög.

På sociala medier misstänker många Umebor att motivet till att Polisen försökte lura allmänheten var att den våldtäktsdömda ungdomen är utländsk medborgare och hemmahörandes i Syrien, men vistas i riket på grund av regeringens kontroversiella migrationspolitik. Efter Socialdemokraternas kuppliknande "omorganisation" av polismakten kort efter valet 2014 är polismakten i Sverige hårt knuten till det Socialdemokratiska partiet.

Den nu dömde våldtäktsmannen stod förutom skolvåldtäkten även åtalad för misshandel och olaga hot, en till misshandel och olaga hot, ett ofredande, och ännu ett olaga hot, samtliga mot en annan flicka. De brotten ska ha skett på Paradisgränd på Umedalen.

Enligt åklagaren ska våldtäktsmannen bland annat ha slagit henne i huvudet på en säng, flera gånger hotat att döda hennes familj, tagit strypgrepp på henne, samt kallat flickan "hora", "horunge" och "din mammas fitta".

- Sveriges rättssystem är slappt som vanligt. Döms för våldtäkt, men får ändå inte sluten ungdomsvård? Borde vara utvisning direkt, kommenterar en missnöjd medborgare.

Våldtäkten ska ha skett på Grubbeskolans skoltoalett i samband med att den våldtagna flickan lånat ut sin mobil till våldtäktsmannen, som ska ha använt den för att hota den andra flickan.

Ungdomen döms nu till ungdomsvård och ungdomstjänst i 150 timmar, samt att betala skadestånd på sammanlagt 130 000 kronor. En summa svenska skattebetalare lär få stå för.

 
LÄS MER
 

►Polisen ljög om våldtäkt på skola

►Demonstration för slöjor i Umeå

►Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt

►Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja

►Våldtäktsmannen på Grubbeskolan döms till vård

►Stort attentat i Umeå

►Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå

►Nya attentat i Umeå

►Polisen: Vädret får medborgarna att elda upp varandras bilar

►70 bilar har bränts upp i Umeå

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.