TROLLFABRIKEN
 

Trollchef är Socialdemokraternas nye pressekreterare

"Rena rama korruptionen" Historien om Socialdemokraternas trollfabrik som bidrog till partiets valseger 2018 får nu sin fortsättning när trollstrategen blivit utsedd till Socialdemokratisk pressekreterare.

Bild: Fjällsjö Nyheter/Faksimil

Socialdemokraternas trollfabrik påstods ha stängt 2017.

För två år sedan avslöjades Socialdemokraternas trollfabrik, vilken under falsk flagg spred hatpropaganda mot oppositionen. Bland annat under trollnamnet "Lisa Forss" spreds propagandabilder som hånade oppositionella journalister och politiker från Moderaterna och Sverigedemokraterna.

Även om Socialdemokraterna först förnekade trollfabriken visade en utredning att två Socialdemokrater anställda vid partikansliet på Sveavägen spridit trollpropaganda under valrörelsen. Efter avslöjandet stängdes därför två medarbetare av och tilldelades efter avstängningen andra upgifter.

Skandalen briserade efter att dåvarande riksdagsmannen Kent Ekeroths tidning Samhällsnytt den 17 Januari 2018 publicerat en artikel med rubriken "Misstänkt trollfabrik hos Socialdemokraterna avslöjad". En vecka senare publicerade statligt beroende SVT en artikel med rubriken "SVT avslöjar: S-medarbetare utreds för misstänkt trollkonto" där Fria tider, Samhällsnytt och Nyheter idag angavs som källa.

Nu visar det sig att mannen som pekats ut som drivande i trollfabriken befordrats till en av Socialdemokraternas många pressekreterare.

- Det här är sossarnas signum, alla som gjort bort sig i sossarnas organisation omplaceras på andra topptjänster. Det är rena rama korruptionen, det dom håller på med. För att nämna några! Dan Eliasson, Anders Ygeman, Mona Sahlin, kommenterar en medborgare nyheten.

Att "sparkas uppåt" efter att ha misskött sitt jobb är vanligt i Sverige, både inom politiken och byråkratin. Många intelligenta medborgare förstår vartåt det lutar och drar öronen åt sig, och det har därför blivit allt svårare för regimen att rekrytera kompetent personal. Socialdemokraternas laguppställning är därför begränsad.

"På sociala medier spekuleras att uppgraderingen av Jamil till pressekreterare kan bero på att hans trollfabrik var sanktionerad av Socialdemokraternas toppskikt och därmed blev han kompenserad för den tid han varit avstängd till följd av uppmärksamheten", skriver Samhällsnytt.

På nätet sprids nu en bild på pressekreteraren där han åker på bussturné med Socialdemokraternas ledare Stefan Löfvén.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.