TROLLFABRIKEN
 

Trollchef är Socialdemokraternas nye pressekreterare

"Rena rama korruptionen" Historien om Socialdemokraternas trollfabrik som bidrog till partiets valseger 2018 får nu sin fortsättning när trollstrategen blivit utsedd till Socialdemokratisk pressekreterare.

Bild: Fjällsjö Nyheter/Faksimil

Socialdemokraternas trollfabrik påstods ha stängt 2017.

För två år sedan avslöjades Socialdemokraternas trollfabrik, vilken under falsk flagg spred hatpropaganda mot oppositionen. Bland annat under trollnamnet "Lisa Forss" spreds propagandabilder som hånade oppositionella journalister och politiker från Moderaterna och Sverigedemokraterna.

Även om Socialdemokraterna först förnekade trollfabriken visade en utredning att två Socialdemokrater anställda vid partikansliet på Sveavägen spridit trollpropaganda under valrörelsen. Efter avslöjandet stängdes därför två medarbetare av och tilldelades efter avstängningen andra upgifter.

Skandalen briserade efter att dåvarande riksdagsmannen Kent Ekeroths tidning Samhällsnytt den 17 Januari 2018 publicerat en artikel med rubriken "Misstänkt trollfabrik hos Socialdemokraterna avslöjad". En vecka senare publicerade statligt beroende SVT en artikel med rubriken "SVT avslöjar: S-medarbetare utreds för misstänkt trollkonto" där Fria tider, Samhällsnytt och Nyheter idag angavs som källa.

Nu visar det sig att mannen som pekats ut som drivande i trollfabriken befordrats till en av Socialdemokraternas många pressekreterare.

- Det här är sossarnas signum, alla som gjort bort sig i sossarnas organisation omplaceras på andra topptjänster. Det är rena rama korruptionen, det dom håller på med. För att nämna några! Dan Eliasson, Anders Ygeman, Mona Sahlin, kommenterar en medborgare nyheten.

Att "sparkas uppåt" efter att ha misskött sitt jobb är vanligt i Sverige, både inom politiken och byråkratin. Många intelligenta medborgare förstår vartåt det lutar och drar öronen åt sig, och det har därför blivit allt svårare för regimen att rekrytera kompetent personal. Socialdemokraternas laguppställning är därför begränsad.

"På sociala medier spekuleras att uppgraderingen av Jamil till pressekreterare kan bero på att hans trollfabrik var sanktionerad av Socialdemokraternas toppskikt och därmed blev han kompenserad för den tid han varit avstängd till följd av uppmärksamheten", skriver Samhällsnytt.

På nätet sprids nu en bild på pressekreteraren där han åker på bussturné med Socialdemokraternas ledare Stefan Löfvén.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.