SD FICK RÄTT
 

Unga kvinnor allt mer vänsterextrema

"Det är skolans fel" Polariseringen av samhällsdebatten efter valet har lett till att allt fler kvinnor blir vänsterextrema och stödjer demokratifientliga uppfattningar. Samtidigt har unga män åsiktsmässigt kommit ikapp vuxna män och leder nu den politiska utvecklingen i Sverige.

Unga kvinnor blir allt mer vänsterextrema. Det visar en undersökning som gjorts av SVT/Novus.

I samband med valet 2018 presenterades en undersökning från SvD/Sifo som visade att unga kvinnor i åldern 18-29 år främst sympatiserar med nyliberala Centerpartiet. Massinvandring av unga män, månggifte och laglig prostitution är komponenter i den "frihetliga feminism" som tros ha lockat de unga kvinnorna till Centerpartiet.

Men nu visar en ny undersökning som presenteras av statligt beroende SVT att unga kvinnor i Sverige har radikaliserats efter valet, och nu skulle klart flest kvinnor istället rösta på Vänsterpartiet.

Givetvis är partibytet främst format av debatten i media. Innan valet var det fortfarande fri invandring som var den stora valfrågan. Efter valet har den frågan kommit i skymundan. Nu är det Jordens undergång i Klimatkatastrof samt ungdomsbrottslingar som offer för sänkta skatter som debatten handlar om.

Hela 24 procent av kvinnor i åldern 18-29 år stödjer idag Vänsterpartiet. En siffra som väntas bli ännu högre, när nu mansfientliga Vänsterpartiet avskaffar kraven på socialism och klasslöst samhälle, till förmån för feminism och identitetspolitik.

Sammanlagt stödjer över två tredjedelar av de unga kvinnorna den styrande KVI-alliansen.

- Det är skolans fel! Lärarna "utbildar" barnen att rösta för fri invandring och miljöfascism, sedan växer de långsamt ifrån det när de får riktiga jobb. Detta går snabbare för pojkarna som fattar att lärarna har en väldigt skev syn på samhället, skriver en användare på sociala medier.

Räknar man bort alla småpartier med mindre än tio procent av väljarsympatierna blir bilden tydlig: För unga män i åldern 18-29 år finns det bara två partier, Sverigedemokraterna och Moderaterna. Sverigedemokraterna stöds av 29 procent och Moderaterna av 27 procent.

Skillnaden mellan unga män och hela gruppen män är att unga män stödjer inte Socialdemokraterna, och deras röster har istället tillfallit Moderaterna.

Unga kvinnor är mer spretiga i sina åsikter. Stödet för Sverigedemokraterna har det senaste året fördubblats och ligger nu på 12 procent. Moderaterna har 15 procent.

Men i topp ligger de vänsterextrema partier som genom sitt vanstyre fört landet till vansinnets rand: Vänsterpartiet har stöd av 24 procent, Socialdemokraterna av 18 procent och Centerpartiet av 17 procent.

Värt att notera är att stödet för Miljöpartiet har kollapsat, nu även bland de unga kvinnorna. Idag är det bara barn som lurats av vänsterlärarna i skolan som stödjer det extrema partiet.

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.