SD FICK RÄTT
 

Unga kvinnor allt mer vänsterextrema

"Det är skolans fel" Polariseringen av samhällsdebatten efter valet har lett till att allt fler kvinnor blir vänsterextrema och stödjer demokratifientliga uppfattningar. Samtidigt har unga män åsiktsmässigt kommit ikapp vuxna män och leder nu den politiska utvecklingen i Sverige.

Unga kvinnor blir allt mer vänsterextrema. Det visar en undersökning som gjorts av SVT/Novus.

I samband med valet 2018 presenterades en undersökning från SvD/Sifo som visade att unga kvinnor i åldern 18-29 år främst sympatiserar med nyliberala Centerpartiet. Massinvandring av unga män, månggifte och laglig prostitution är komponenter i den "frihetliga feminism" som tros ha lockat de unga kvinnorna till Centerpartiet.

Men nu visar en ny undersökning som presenteras av statligt beroende SVT att unga kvinnor i Sverige har radikaliserats efter valet, och nu skulle klart flest kvinnor istället rösta på Vänsterpartiet.

Givetvis är partibytet främst format av debatten i media. Innan valet var det fortfarande fri invandring som var den stora valfrågan. Efter valet har den frågan kommit i skymundan. Nu är det Jordens undergång i Klimatkatastrof samt ungdomsbrottslingar som offer för sänkta skatter som debatten handlar om.

Hela 24 procent av kvinnor i åldern 18-29 år stödjer idag Vänsterpartiet. En siffra som väntas bli ännu högre, när nu mansfientliga Vänsterpartiet avskaffar kraven på socialism och klasslöst samhälle, till förmån för feminism och identitetspolitik.

Sammanlagt stödjer över två tredjedelar av de unga kvinnorna den styrande KVI-alliansen.

- Det är skolans fel! Lärarna "utbildar" barnen att rösta för fri invandring och miljöfascism, sedan växer de långsamt ifrån det när de får riktiga jobb. Detta går snabbare för pojkarna som fattar att lärarna har en väldigt skev syn på samhället, skriver en användare på sociala medier.

Räknar man bort alla småpartier med mindre än tio procent av väljarsympatierna blir bilden tydlig: För unga män i åldern 18-29 år finns det bara två partier, Sverigedemokraterna och Moderaterna. Sverigedemokraterna stöds av 29 procent och Moderaterna av 27 procent.

Skillnaden mellan unga män och hela gruppen män är att unga män stödjer inte Socialdemokraterna, och deras röster har istället tillfallit Moderaterna.

Unga kvinnor är mer spretiga i sina åsikter. Stödet för Sverigedemokraterna har det senaste året fördubblats och ligger nu på 12 procent. Moderaterna har 15 procent.

Men i topp ligger de vänsterextrema partier som genom sitt vanstyre fört landet till vansinnets rand: Vänsterpartiet har stöd av 24 procent, Socialdemokraterna av 18 procent och Centerpartiet av 17 procent.

Värt att notera är att stödet för Miljöpartiet har kollapsat, nu även bland de unga kvinnorna. Idag är det bara barn som lurats av vänsterlärarna i skolan som stödjer det extrema partiet.

 
FRIHET
 

Årets svensk 2019 Kravspecifikationen för Årets svensk lyder: Utmärkelsen Årets svensk ska tilldelas en person som under året stuckit ut på ett sätt som förändrat Sverige till det bättre.

 
NATIONERNAS EU
 

Val till EU EU-valet handlar i år om vänsterextremism eller demokrati.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.