CORONA-ANARKIN
 

Myndighetsaktivist hyllar Coronaviruset

"Coronaviruset är bra och effektivt" På många skolor oroar sig lärarna för att det dödliga Coronaviruset snart kan slå till och att många barn och vuxna kan insjukna i den dödliga smittan. Men i Luleå kommun hyllar den vänsteraktivistiska biträdande skolchefen Coronaviruset och kallar det "bra och effektivt".

Förra året var Luleå kommun tvungen att backa efter att ha låtit Socialdemokratiska Unga Örnar använda kommunens lärplattform för att sprida politisk propaganda mot oppositionen.

Efter att Luleå kommuns skolchef och IT-chefen för barn- och ungdomsförvaltningen anmälts till JO av den borgerliga opinionsbildaren Rebecca Weidmo Uvell stoppade skolorna inte bara den partipolitiska propagandan, utan alla fristående påverkansorganisationer.

Men att myndighetsaktivismen ligger tung över landets skolsystem bevisades även i år genom ett kontroversiellt uttalande av den biträdande skolchefen i Luleå kommun, Susanne Björkbom:

- Jag tycker att coronaviruset är bra och effektivt... det enda som lyckats med att flytta medias fokus från SD

Bild: Faksimil

Coronaviruset har nu dödat fler än terrorattacken mot New York den 11 September 2001.

Just nu har ungefär 100 000 människor insjuknat i den dödliga Coronavirusepidemin, varav omkring 50 000 har tillfrisknat och över 3 000 har dött. Detta gör viruset till dödligare än al-Qaidas terrorattack mot USA 2001.

Efter att ha drabbats av hård kritik från allmänheten raderade Susanne Björkbom efter tre timmar sitt Twitterkonto.

- Du har ju jävligt mycket otur när du tänker ser jag, att skriva så när människor dör i detta virus för att ta en politiskt mycket tvivelaktig poäng är fan i mig så lågt att det borde vara straffbart.

- Hon "papegojar" sina socialdemokratiska "herrars" narrativ efter Niklas Nordströms "flytt" till Stockholm.

- Hoppas du får sparken, du passar verkligen inte i skolmiljö med sådant hat, våra barn måste ha bättre förebilder.

Det osmakliga SD-hatet är inte Björkboms första övertramp som myndighetsaktivist för Socialdemokraterna i Luleå och den regerande KVI-alliansen.

På sociala medier har Susanne Björkbom bland annat spritt kommunistisk propaganda om att Sverigedemokraterna är en "fascistisk" organisation, twittrat om att hon är en "stolt tidigare SAS-anställd", och deltagit i den vänsteraktivistiska gruppen "Sverigedemokraterna i riksdagen – nej tack".

- Det är absolut inte okej att säga att det är ett bra och effektivt virus från en kommunal tjänsteman. Det är ett förkastligt uttalande, säger Per Göransson som är gruppledare för Sverigedemokraterna i Luleå.

I sin Twitterprofil beskriver sig den biträdande skolchefen i Luleå kommun som "världsförälder, kosmopolit och kulturtant".

 
LÄS MER
 

►SCB:s opinionsundersökningar går inte att lita på

►Myndighetsaktivist hyllar Coronaviruset

►Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor

►Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad

►Socialdemokrater trollade Luleå kommun

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.