CORONA-ANARKIN
 

Myndighetsaktivist hyllar Coronaviruset

"Coronaviruset är bra och effektivt" På många skolor oroar sig lärarna för att det dödliga Coronaviruset snart kan slå till och att många barn och vuxna kan insjukna i den dödliga smittan. Men i Luleå kommun hyllar den vänsteraktivistiska biträdande skolchefen Coronaviruset och kallar det "bra och effektivt".

Förra året var Luleå kommun tvungen att backa efter att ha låtit Socialdemokratiska Unga Örnar använda kommunens lärplattform för att sprida politisk propaganda mot oppositionen.

Efter att Luleå kommuns skolchef och IT-chefen för barn- och ungdomsförvaltningen anmälts till JO av den borgerliga opinionsbildaren Rebecca Weidmo Uvell stoppade skolorna inte bara den partipolitiska propagandan, utan alla fristående påverkansorganisationer.

Men att myndighetsaktivismen ligger tung över landets skolsystem bevisades även i år genom ett kontroversiellt uttalande av den biträdande skolchefen i Luleå kommun, Susanne Björkbom:

- Jag tycker att coronaviruset är bra och effektivt... det enda som lyckats med att flytta medias fokus från SD

Bild: Faksimil

Coronaviruset har nu dödat fler än terrorattacken mot New York den 11 September 2001.

Just nu har ungefär 100 000 människor insjuknat i den dödliga Coronavirusepidemin, varav omkring 50 000 har tillfrisknat och över 3 000 har dött. Detta gör viruset till dödligare än al-Qaidas terrorattack mot USA 2001.

Efter att ha drabbats av hård kritik från allmänheten raderade Susanne Björkbom efter tre timmar sitt Twitterkonto.

- Du har ju jävligt mycket otur när du tänker ser jag, att skriva så när människor dör i detta virus för att ta en politiskt mycket tvivelaktig poäng är fan i mig så lågt att det borde vara straffbart.

- Hon "papegojar" sina socialdemokratiska "herrars" narrativ efter Niklas Nordströms "flytt" till Stockholm.

- Hoppas du får sparken, du passar verkligen inte i skolmiljö med sådant hat, våra barn måste ha bättre förebilder.

Det osmakliga SD-hatet är inte Björkboms första övertramp som myndighetsaktivist för Socialdemokraterna i Luleå och den regerande KVI-alliansen.

På sociala medier har Susanne Björkbom bland annat spritt kommunistisk propaganda om att Sverigedemokraterna är en "fascistisk" organisation, twittrat om att hon är en "stolt tidigare SAS-anställd", och deltagit i den vänsteraktivistiska gruppen "Sverigedemokraterna i riksdagen – nej tack".

- Det är absolut inte okej att säga att det är ett bra och effektivt virus från en kommunal tjänsteman. Det är ett förkastligt uttalande, säger Per Göransson som är gruppledare för Sverigedemokraterna i Luleå.

I sin Twitterprofil beskriver sig den biträdande skolchefen i Luleå kommun som "världsförälder, kosmopolit och kulturtant".

 
LÄS MER
 

►SCB:s opinionsundersökningar går inte att lita på

►Myndighetsaktivist hyllar Coronaviruset

►Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor

►Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad

►Socialdemokrater trollade Luleå kommun

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.