CORONA-ANARKIN
 

SVT försöker skylla Coronaepidemin på vädret

"Varmare vintrar ger sämre skydd" I en särskilt dum och oärlig artikel försöker statligt beroende SVT att koppla coronaviruset Covid-19 till "klimatförändringarna".

I en uppenbart falsk nyhet märkt "analys" försöker statligt beroende SVT att koppla Coronavirusepidemin med den så kallade Klimatkatastrofen, som anses vara orsakad av Växthuseffekten. I artikeln undrar SVT:s journalist om "coronaviruset kan kopplas till de pågående klimatförändringarna"?

Trots att alla vet att influensavirus och liknande virus som Corona sprids på vintern när det är kallt, och brukar dö bort på sommaren när vädret är varmt och skönt, försöker SVT lura sina läsare att det nog egentligen är tvärtom. Detta görs genom att ta upp helt irrelevanta sjukdomar som böldpest:

-En smitta som tros öka i ett varmare klimat är böldpest, skriver SVT som "bevis".

Böldpest är dock en bakterieinfektion som sprids av loppor, medan Coronaviruset Covid-19 är ett virus som sprids av människor.

Kalla vintrar motverkar spridning av böldpest eftersom lopporna fryser ihjäl. Men kalla vintrar motverkar inte Coronaviruset, eftersom svenskarna inte fryser ihjäl på vintern.

Några sådana geniala analyser finns dock inga spår av i SVT:s artikel, som är märkt just med underrubriken "analys".

Det finns idag sju kända coronavirus som smittar människor. Vissa av dem är mycket vanliga och orsakar vanlig förkylning med exempelvis hosta och feber, medan exempelvis SARS- och MERS-coronavirus kan leda till en allvarlig luftvägssjukdom.

Om klimatet blir varmare i Sverige kommer detta inte bara att leda till varmare vintrar, utan även till kortare vintrar och längre somrar. Detta kommer sannolikt att motverka förkylningsliknande virus som Corona.

Hur det då blir med böldpest är en helt annan historia, men genom att hålla hemmet fritt från råttor och sorkar begränsar man risken att insjukna.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.