RÄTTEGÅNG
 

Man i Gällivare våldtogs med kofot i skogen

"Han reagera inte ens" Rättegång mot två män i Gällivare som bland annat misstänks ha våldtagit en annan man med en kofot och klippt av två av hans tår.

På måndagen startar rättegången mot de två män i Gällivare som står åtalade för våldtäkt och synnerligen grov misshandel av en annan man i Gällivare.

De misstänkta gärningsmännen som är 24 och 31 år gamla har enligt åklagaren misshandlat offret med knytnävsslag, sparkar och tillhyggen, bland annat i ansiktet. 31-åringen misstänks även ha knivhuggit offret samt skurit av två tår och en bit av örat.

Den grovt misshandlade mannen våldtogs dessutom med en kofot så att urinblåsan skadades, och plastades in i sopsäckar.

Brottet ska ha skett ute i en stuga i skogen och uppdagades då en av gärningsmännen mitt under det långdragna brottet ska ha ringt till en kvinnlig bekant, som därefter begav sig till platsen för att hämta den misshandlade mannen. I samband med detta larmade kvinnan SOS Alarm.

Utdrag ur förundersökningsprotokollet, när kvinnan förstår att allt inte står rätt till:

Kvinnan: "sen sa han ju att det var [NN] han hade misshandlat. Och de bara ”oj, nu klippte han två av hans tår och han reagera inte ens”."

Polisen: "Okej... Lät det som att de var påverkade av någonting eller?"

Enligt kvinnan sa mannen hon talade med i telefon att den misshandlade mannen ska ha kommit till platsen med en kofot för att slå dem, men kvinnan tror inte att det stämmer.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.