HUND ELDADES UPP I UMEÅ
 

Nya attentat i Umeå

"Det är oförlåtligt" Många umebor drabbades idag hårt då tre brandattentat utfördes mot sammantaget tolv bilar, en kvartersgård och en hund.

För två månader sedan blev ett 50-tal umebor utsatta för ett massivt bilbrandsattentat på Mariehem i norra Umeå. Det senaste dygnet har tre nya attentat utförts i staden.

Det första larmet kom strax efter klockan ett på natten mot söndagen. Fem familjer på Ystarvägen på Ersboda norr om Mariehem drabbades då deras bilar brändes upp i ett nytt attentat. Även ett garage bredvid parkeringen förstördes.

Vid halv två kom nästa larm, denna gång på Gluntens väg på Tunnelbacken nära Ålidhem. I det nya attentatet förlorade sju umebor sina bilar.

Klockan 14.30 på söndagseftermiddagen utsattes Umeå för det tredje attentatet på samma dag. Denna gång var det en kvarterslokal på Spanngränd tillhörandes en bostadsrättförening som eldats upp.

- När vi kom fram brann det för fullt. Nu är branden släckt men vi river upp taket för att säkerställa att det inte finns några glödbränder, säger Patrik Juhlin som är inre befäl på Räddningstjänsten.

Attentatsmännen eldade upp hund

Som vanligt handlar attentaten troligen om att socialdemokratiska utanförskapare visar sitt missnöje med samhällsutvecklingen. "Lösningen" från S-regeringens sida brukar vara att ösa mer skattepengar över attentatsmännen och de grupperingar de tillhör.

I bilbrandsattentatet i natt på Ersboda dödades en elvaårig bordercollietik som hette Vera. Ägaren hade tillfälligt lämnat hunden i sin bil i samband med att hon utförde arbetsuppgifter i området som boendestödjare.

- När räddningstjänsten kom till Ystarvägen hittade man en hund avliden i en av bilarna, säger Patrik Juhlin som är inre befäl vid Räddningstjänsten.

- Det finns inga ord för dem som har gjort det här. Det är oförlåtligt, säger ägaren Amanda.

- När man vet att ens djur sitter där och brinner upp... Det är en känsla som är fruktansvärd.

- Vera och jag har varit med varandra varje dag i sju år. Hon var min bästa vän.

Regeringen har trasslat in sig i idealistiska lögner om hur världen fungerar. Attentaten i Sverige blir värre och värre tills dess att det kommer en regering som gör en riktig materialistiskt baserad analys av hur samhället och människor fungerar.

 
LÄS MER
 

►Polisen ljög om våldtäkt på skola

►Demonstration för slöjor i Umeå

►Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt

►Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja

►Våldtäktsmannen på Grubbeskolan döms till vård

►Stort attentat i Umeå

►Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå

►Nya attentat i Umeå

►Polisen: Vädret får medborgarna att elda upp varandras bilar

►70 bilar har bränts upp i Umeå

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.