HUND ELDADES UPP I UMEÅ
 

Polisen: Vädret får medborgarna att elda upp varandras bilar

"Det var finaste dagen på året" Polisens senaste vänsterteori är att brandattentat mot människors bilar beror på vackert väder. I Umeå meddelar politikerna att det är "allas ansvar" att stoppa attentaten.

Efter de nya attentaten i Umeå har Umeå kommun sänt ut ett pressmeddelande där man påstår att det är allas ansvar att "stoppa utvecklingen". Med utvecklingen menar man att allt fler umebor sysselsätter sig med att elda upp bilar och hundar.

Som vanligt när politiker talar om "allas ansvar" så innebär det att de skjuter ansvaret ifrån sig, och att det i praktiken blir ingens ansvar.

Det borde vara Polisens ansvar att stoppa attentaten, men efter den kuppliknande omorganisationen av Polisen efter Socialdemokraternas maktövertagande 2014 är de flesta polischefer numera vänsterextrema socialdemokrater som ser brottslingarna som "de riktiga offren".

I andra hand är det kommunens ansvar att stoppa attentaten, exempelvis genom att anställa privata vaktbolag. Men kommunen styrs också av Socialdemokraterna, som ljuger och påstår att alla andra är ansvariga:

"Kommunen, myndigheter, föreningar, företag och allmänhet har ett ansvar för att stoppa utvecklingen", står det i pressmeddelandet från kommunstyrelsen som leds av ordförande Hans Lindberg (S).

Den enda lagliga metod allmänheten har att "stoppa utvecklingen" är att rösta bort Socialdemokraterna från kommun och riksdag. Efter det kan nya politiker tillsätta nya polischefer, som har andra definitioner på vilka som är offer för samhällsutvecklingen och vilka som bär ansvaret.

Det är inte bara Umeå som börjat sålla sig till Sveriges så kallade "utsatta områden", områden som utsatts av människor som bosatt sig där. Under helgen har bilar även attackerats i bland andra Halmstads, Falkenbergs, Varbergs och Laholms kommuner.

Polisen misstänker i samtliga fall att det rör sig om attentat, men istället för att peka ut regeringens misslyckade politik som boven, fantiserar Polisen om att attentaten beror på vädret. Polisens nya vänsterteori går ut på att när det är varmt och skönt utomhus börjar människor att tänka att det vore trevligt att elda upp andras bilar:

- Vi vet inte motiven men det brukar ju blossa upp i och med värmen. I går var den finaste dagen på året, förklarar Polisens presstalesman Thomas Fuxborg.

Men i Västerbotten har dock Polisen en annan förklaring till attentaten, som inte har någonting att göra med klimatet. Till skillnad från i Halland är det inte fint vädret utan hämndbegär som ligger bakom den så kallade "utvecklingen":

- Vi tror att de här händelserna hänger samman med ingripanden vi gjort mot vissa kriminella individer i Umeå. Det handlar alltså om en slags motreaktioner mot vårt aktiva arbete mot dessa personer, berättar Michael Rystedt som är lokalpolisområdeschef i Umeå.

Det är egentligen ganska fantastiskt hur annorlunda människor är funtade i olika delar av samma land.

 
LÄS MER
 

►Polisen ljög om våldtäkt på skola

►Demonstration för slöjor i Umeå

►Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt

►Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja

►Våldtäktsmannen på Grubbeskolan döms till vård

►Stort attentat i Umeå

►Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå

►Nya attentat i Umeå

►Polisen: Vädret får medborgarna att elda upp varandras bilar

►70 bilar har bränts upp i Umeå

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.