CORONA-ANARKIN
 

Coronakatastrofen i Sverige uppmärksammas utomlands

"Sverige är ett parallellt universum" Folk massdödas i onödan i Sverige eftersom ett vaccin mot Coronaviruset kan komma att rädda gamla och sjuka från den andra vågen av smitta som väntas i höst. Dessutom kommer den svenska strategin med flockimmunitet inte att fungera, varnar WHO.

Brittiska BBC har publicerat ett reportage om Sveriges coronapolitik där Sverige utmålas som ett "parallellt universum", och den brittiska statsmedian varnar för att antalet coronadödade i Sverige är mångdubbelt fler än i andra jämförbara länder.

I reportaget framgår också att den svenska coronastrategin handlar om att uppnå så kallad "flockimmunitet", något som i Sverige hemlighålls av många bidragsberoende medier.

Förra helgen varnade Världshälsoorganisationen WHO för att det saknas bevis för att människor utvecklar immunitet mot coronaviruset. Det har visat sig att de som tillfrisknar från sjukdomen ofta har mycket låga nivåer av antikroppar eller inga alls.

"Det finns i nuläget inga bevis för att personer som tillfrisknat från Covid-19 och har antikroppar är skyddade mot en andra infektion", förklarar WHO.

Utan tillräckligt med antikroppar blir det alltså ingen immunitet, varken för individer eller för "flocken". Flockmentaliteten kommer dock sannolikt att fortsätta fungera.

Även andra utländska medier varnar för att den svenska strategin kan komma att misslyckas helt och att katastrofen blir mångdubbelt större:

"Ni spelar med att det kommer bli flockimmunitet. Problemet är att vi inte vet om det finns någon betydande immunitet mot denna speciella sjukdom, eftersom den är så ny. Det kan vara så att man får en väldigt kort immunitet eller ingen alls, informerar France 24.

I reportaget från BBC medverkar en svensk läkare som vill vara anonym av rädsla för repressalier från den socialdemokratiska regimen:

- Jag är rädd. Det är så mycket vi inte vet om detta virus. Varför tar de en sådan risk? De spelar med människors liv, med människor som försöker rädda andras liv, säger läkaren till BBC.

Allt yngre människor nekas livräddande vård

Samtidigt kommer nödrop från IVA-läkare som berättar att sköterskorna gråter när de på grund av den svenska flockmentaliteten tvingas döma coronasjuka 60- och 70-åringar till döden genom att vägra dem respiratorer, vilket skulle erbjudits dessa patienter i alla andra västländer.

Av statisten framgår det att myndigheterna i hemlighet lagt ett tak på drygt 500 IVA-platser, och att när behovet av IVA-vård ökar höjer man tröskeln för erhålla IVA-vård så att antalet IVA-vårdade inte överstiger det fastställda taket.

Den brittiska BBC-journalisten intervjuar även läkaren, författaren och virologen Lena Einhorn, som är dotter till den judiske förintelseöverlevaren, Israel-vännen och KD-politikern Jerzy Einhorn. Lena Einhorn har liksom påfallande många kända svenska judar uttalat sig kritiskt mot S-regeringens coronapolitik.

Sannolikt är Israels lyckade coronapolitik en faktor som spelar in i detta. Israel har ungefär lika många coronafall som i Sverige, men i Sverige dör tio gånger fler, något som många judar i Sverige tycker är dumt.

Bland andra israeliska forskare håller på att ta fram ett vaccin mot coronaviruset som kan vara testat och redo att användas till hösten, och enligt Lena Einhorn kan detta innebära att den svenska strategin med "flockimmunitet" tar ihjäl gamla och sjuka som skulle kunnat räddas i höst med hjälp av vaccinet.

Samtidigt kommer ny statistik från Ekonomifakta som visar att den svenska ekonomiska krisen kan bli dubbelt så stor som finanskrisen 2008.

Bild: Ekonomifakta

Antlet varslade människor i Sverige visar på coronakatastrofens ekonomiska omfattning.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.