JUSTICE IS COMING
 

Alla presidentens män

"Justice is coming" President Donald Trumps fängslade medhjälpare kan vara på väg att släppas. Myndighetsvänstern håller på att förlora greppet och kan komma att rensas ut.

Den nationelle säkerhetsrådgivaren Michael Flynn, politiske teknologen Roger Stone och kampanjchefen Paul Manafort har alla dömts för sin medverkan i Donald Trumps presidentvalskampanj. Men nu har träsket rensats så mycket att nya bevis flytit upp till ytan.

Foto: Fjällsjö Nyheter/Roger Stone

Presidentens medhjälpare kan vara på väg att släppas.

Det började med att FBI-utredningen mot General Michael Flynn skulle läggas ned. Bevis saknades och Myndighetsvänsterns omfattande kampanj för att stoppa populisten Donald Trumps valseger hade misslyckats.

Men i kaoset som uppstod när Trump skulle ta över styret i Vita Huset bestämde sig FBI-chefen James Comey för att köra en fuling: Två FBI-agenter skickades till Vita Huset för att "intervjua" presidentens nationelle säkerhetsrådgivare Flynn.

FBI lurade presidenten att allt var lugnt genom att säga att Flynn inte var misstänkt för något. Vilket ju var sant, eftersom FBI var i Vita Huset för att sätta dit en oskyldig man.

"What’s our goal? Truth/Admission or to get him to lie, so we can prosecute him or get him fired?", FBI:s chef för counterintelligence lämnar ett pappersspår åt eftervärlden.

Flynn ansågs farlig eftersom han ville kriga mot al-Qaida och IS istället för mot Syrien och Ryssland. För att kunna göra det ville han reformera spionorganisationerna och bland annat underordna CIA sitt eget NSC (USA:s nationella säkerhetsråd).

Något som förre presidenten Obama och förre utrikesministern Kerry säkert erkänner värdet av, då deras fredsförsök i Syrien flera gånger underminerades av Neocons och Clintonister inom CIA.

FBI-ledningen landsförrädiska plan var att få Flynn att under intervjun säga något som inte var sant, "ljuga för FBI", vilket är ett brott. Slutmålet: avsätta och fängsla Flynn, och under processen utpressa honom att vara med och kuppa bort president Trump.

Därefter skulle det vara fritt fram för USA att alliera sig med de så kallade "moderata islamisterna" i Syrien, som den avsatte CIA-chefen David Petraeus ville att al-Qaida skulle börja kallas.

"Former CIA director David Petraeus is advocating giving arms to members of al-Nusra Front, an al-Qaida off-shoot", rapporterade vänstertidningen The Guardian.

Normalt sett skulle ett sådant samtal med presidentens nationelle säkerhetsrådgivare inte kunnat ske utan flera lager av jurister mellan FBI-agenterna och Flynn. Men FBI sa till Flynn att det inte behövdes några advokater, och ingen i Vita Huset reagerade på det.

Intervjun i Vita Huset verkade gå bra, och FBI-agenterna på plats skrev i sin rapport att allt tydde på att Flynn talade sanning.

Men sedan visade det sig att FBI hade telefonavlyssnat Flynn och mindes bättre alla detaljer om vilka telefonsamtal som gjorts och när. Och "intervjun" visade sig vara ett förhör, och de missade detaljerna, om än oviktiga och oskyldiga, sades vara ett brott mot staten.

Flynn hävdade att han inte ljugit, men hans advokater menade att det var bäst att erkänna skuld. Får då skulle allting blåsa över. Om inte Flynn erkände skulle FBI sätta dit hans son också, hotades det med.

Men så fort som Flynn erkänt ändrades tonen: "Oj, nu när du erkänt sitter du ju riktigt i skiten!". Vägen ut nu var att skylla allt på Trump. Men det ville inte Flynn.

Flynn gjorde sig av med advokaterna, men var tvungen att sälja familjens hus för att betala för "hjälpen" han fått från dem. Advokatbyrån kom senare på att man varit jäviga.

Nu visar nya utredningar hur Myndighetsvänstern konspirerat för att sätta dit Flynn och Trump. I slutändan kan alla som dömts för att ha hjälpt Trump tilll makten komma att få upprättelse av riksåklagaren, eller benådas av presidenten själv.

Därefter börjar arbetet med att sätta de riktiga bovarna i fängelse.

"Det här är hur hemliga polisen beter sig i tredje världens diktaturer".

"Rättvisan kommer för alla som missbrukat sin makt".

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.