TERRORISM
 

Våldsamt upplopp i Stockholm

Poliskvinna hetsade mot laglydiga svenskar Svensk media gör idag sitt bästa för att hetsa fram våld mot poliser.

Allt från Aftonbladet och Expressen till Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet publicerar idag falska nyheter för att hetsa vänsterextremister att attackera poliser. Kampanjen har lyckats och i Stockholm har över tusen människor deltagit i våldsamma upplopp som verkar gå ut på att göra samhället mer våldsamt.

Exempelvis målar Aftonbladet upp en bild av att många poliser är rasister och påstår felaktigt att "Stockholmarna" idag visat sin avsky mot polisens brutalitet. I verkligheten är det bara omkring en promille av stockholmarna som har dessa vansinniga föreställningar och som deltar i de så kallade "protesterna".

Media i både USA och Sverige har dock lurat de flesta medborgare att tro att svarta är mer utsatta för polisvåld än andra grupper. Något som inte stämmer.

Trots att svarta människor i USA oftare är kriminella än vita människor, behandlar Polisen vita människor mer brutalt, just eftersom detta är något som vänstermedia inte uppmärksammar.

Det stora problemet i USA är svarta människors våld mot andra svarta människor. Något som eldas på genom populärkulturen.

Vitas våld mot svarta, inklusive vita polismäns våld mot svarta, är en mycket marginell företeelse. Men detta mörkas av journalisterna, som i de flesta fall är vänsterextremister och arbetar för att öka konflikterna i samhället.

Poliskvinna skämde ut sig - hetsade mot vita svenskar

I Stockholm bytte en blond svensk poliskvinna sida och deltog i den vänsterextrema aktionen. Först attackerade poliskvinnan de vita svenskar som tillhör de 99,9 procent stockholmare som inte deltog i "protesterna", genom att hålla upp en skylt som fördömde dessa.

Enligt vänsterpolisens skylt skulle det vara "våld" om "vita" människor inte stödjer de så kallade "protesterna". Den felaktiga användningen av begreppet "våld" är typisk vänsterretorik som går ut på att försöka kriminalisera meningsmotståndare.

Därefter började poliskvinnan gråta hysteriskt och kramade en muslim.

Poliskvinnan hann även med att underkasta sig genom att göra "knäböjningen", samt den militanta hälsningen med knuten näve, som från början är en socialdemokratisk våldsbejakande symbol.

Vänsterpolisen gjorde gjorde allt detta istället för att göra sitt jobb, vilket var att upplösa demonstrationen. Detta eftersom den blivit olaglig i och med att den övergått i våldsamheter.

- Så djupt olämpligt av en representant för våldsmonopolet att i tjänst delta i en politisk demonstration. Därtill en olaglig sådan. Som hon är beordrad att upplösa, skriver Hanif Bali.

- Inget nytt att svenska poliskåren femininiserats - kvotering och vänsterstyrning har under en längre tid nu försökt omvandla även detta till en politisk organisation. Här är ett resultat därav. Hon bör givetvis avskedas, kommenterar Kent Ekeroth.

Den här typen av vänsterextrema poliser har blivit allt vanligare i Sverige efter Socialdemokraternas kuppliknande "omorganisation" av Polisen kort efter valet 2014. Under kuppen mot polismakten byttes de flesta polischefer ut mot vänsterextremister som ser brottslingarna som de riktiga offren.

De flesta som deltagit i dagens våldsamheter verkar vara lättlurade kvinnor som hjärntvättats av journalister och vänsterlärarna i statliga skolor:

USA: "Du är hjärntvättad, det här är skapat av George Soros. Folk dör på grund av upploppen."

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.