TERRORISM
 

Knäböjningarna är förnedringsvåld

"Hela Sverige hatar Polisen!" Våldsamma demonstranter som skriker "Hela Sverige hatar Polisen!" och "Ner på knä" utsätter sina offer för en typ av förnedringsvåld.

Påhejade av journalister startar kriminella demonstranter våldsamt upplopp, omringar polis som ska upplösa demonstrationen, och skriker "Hela Sverige hatar Polisen!" och "Ner på knä".

Kuvade av sina chefer ställer sig poliserna på knä, i påstådd sympati med demonstranternas vänsterextrema paroller. Poliserna håller upp rasistiska skyltar som anklagar oskyldiga människor för påhittade brott, bara för att de anklagade har vit hudfärg.

Demonstranterna jublar. De har vunnit! De hyllar poliserna som underkastat sig. En stund senare kastas det sten igen. "Hela Sverige hatar Polisen!"

När polismännen ställer sig på knä är det en typ av förnedringsvåld.

Det är samma psykologiska mekanism och samma typ av förövare.

Det som sker är exakt samma grej som när den här typen av medborgare rånar ungdomar och pissar dem i ansiktet. Samma förövare. Samma offer.

Båda sidorna hjärntvättade till sina roller av staten. Men också noga utvalda.

Om impulsen ytterst är att bemöta hatet genom att ställa sig på knä och gråta, som den kvinnliga polisen i Stockholm. Eller genom att skjuta en demonstrant i magen, som den manliga polisen gjorde under Göteborgskravallerna. Det är en hormonell fråga.

I förväg mätbar. I förväg planerad.

Av människor som inte är naiva, och som såg det komma.

Situationen som skapats är objektivt sett ohållbar.

Det är så enkelt att om inte poliserna klarar detta kommer andra per mekanik att ta över.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.