TERRORISM
 

Knäböjningarna är förnedringsvåld

"Hela Sverige hatar Polisen!" Våldsamma demonstranter som skriker "Hela Sverige hatar Polisen!" och "Ner på knä" utsätter sina offer för en typ av förnedringsvåld.

Påhejade av journalister startar kriminella demonstranter våldsamt upplopp, omringar polis som ska upplösa demonstrationen, och skriker "Hela Sverige hatar Polisen!" och "Ner på knä".

Kuvade av sina chefer ställer sig poliserna på knä, i påstådd sympati med demonstranternas vänsterextrema paroller. I hopp om att själva undgå anklagelser håller poliserna upp rasistiska skyltar som anklagar oskyldiga människor för påhittade brott.

Demonstranterna jublar. De har vunnit! De hyllar poliserna som underkastat sig. Poliserna hyllar gärningsmännen. En stund senare kastas det sten igen. "Hela Sverige hatar Polisen!"

När polismännen ställer sig på knä är det en typ av förnedringsvåld.

Det är samma psykologiska mekanism och samma typ av förövare.

Det som sker är exakt samma grej som när den här typen av medborgare rånar ungdomar och pissar dem i ansiktet. Samma förövare. Samma typ av offer.

Båda sidorna hjärntvättade till sina roller av staten. Men också noga utvalda.

Är impulsen att bemöta hatet genom att ställa sig på knä och gråta, som den kvinnliga polisen i Stockholm? Eller att skjuta en demonstrant i magen, som den manliga polisen gjorde under Göteborgskravallerna? Det är en hormonell fråga.

I förväg mätbar. I förväg planerad.

Av människor som inte är naiva, och som såg det komma.

Situationen som skapats är objektivt sett ohållbar.

Det är så enkelt att om inte poliserna klarar detta kommer andra per mekanik att ta över.

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.