TERRORISM
 

Color revolution i USA

Svarta revolutionen I helgen planeras ett försök till color revolution i USA. Nationalgardet som ska skydda Trump mot en miljon ditresta vänsterextremister har sparkats ut från samtliga huvudstadens hotell.

Antifa och Black Lives Matters anordnar kravaller i USA och andra västländer. Journalister lovordar förstörelsen och hetsar till nya så kallade "protester", och samtidigt censureras president Trump på Twitter.

Det som nu sker är ett samordnat försök till en color revolution.

Ännu har den inget namn, men "Svarta revolutionen" kanske är passande.

Journalister är color revolutionens frontsoldater.

Att sluta betala löner till polisen är vänsterns nya vallöfte i USA.

Vänsterpolitikernas barn deltar i plundringarna.

Nu i helgen planeras Slaget om huvudstaden.

Den svarta kvinnliga vänsterborgmästaren Muriel Bowser har tvingat stadens hotell att sparka ut 1 200 soldater från Nationalgardet, som befinner sig i huvudstaden för att skydda demokratin och president Trump.

Important to understand. MSDNC [+social media] projection we are the minority is false. WE ARE THE MAJORITY AND GROWING EVERY SECOND OF THE DAY.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.