TERRORISM
 

Journalister hyllar våldsvänstern

"Blue lives dont matter" Både journalister och poliser skönmålar de våldsamma vänsterextremister som sprider hat och splittring i samhället. Resultatet blir en djup legitimitetskris.

Över hela Västvärlden har journalister tagit ställning för de våldsamma protester som anordnats av de våldsbejakande extremistgrupperna Antifa och BLM.

Ett talande undantag är Sydsvenskans ledarskribent Mats Skogkär, som istället kritiserade vänsterns våldsdåd. Vilket givetvis ledde till att Bonnier omedelbart gav honom sparken.

Vet han inte vilka han jobbar för?

En mer typisk journalist är Malin Krutmeijer som arbetar på samma Bonniertidning. Hon beskriver vänsterns hatprotester och förakt mot människoliv som "viktigt och vackert".

Inom poliskåren finns en liknande uppdelning mellan hederliga yrkesmän och aktivister. Och påfallande ofta har de poliser som är kritiska mot vänsterpolitiken lämnat sina jobb.

Östersunds tidigare länspolismästare Stephen Jerand varnade våren 2016 för en aldrig tidigare skådad våldtäktsvåg i Östersund. Han lämnade därefter maktpositionen efter att ha utsatts för massiv kritik från ledande socialdemokrater, som hellre såg att unga jämtar våldtogs och misshandlades än att överfallsvåldtäkterna uppmärksammades.

Årets folkbildare 2017, Mustafa Panshiri, arbetar inte heller som polis längre.

Trenden inom Polisen är att försöka alliera sig med brottslingarna och vänsterextremisterna. Vilket är mekaniskt omöjligt, och resulterar i att poliskåren tappar sin legitimitet.

"Kneeling will never be enough for the mob".

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.