CORONA-ANARKIN
 

Medias falska nyheter dödade tusentals svenskar

"Munskydd sprider Coronaviruset" När nu forskningen bevisat vad alla som kan tänka själva förstått redan från början är det dags att publicera artikeln som sammanställer medias falska nyheter om munskydd.

Foto: Pixabay

Regeringens presstöd till fake news media är livsfarligt.

Nu bevisar forskningen att ledande svenska medier publicerat falska nyheter om munskydd. Givetvis har detta gjorts i politiskt syfte, för att stödja S-regeringen.

"Forskning: Avstånd och ansiktsskydd minskar smittrisken"

"Minst en meters avstånd, munskydd och även ögonskydd minskar risken att smittas av covid-19. Det slås fast i den största forskningsöversikten hittills av smittrisker och coronaviruset", erkänner plötsligt Sveriges Radio på sin sajt.

Även WHO och Polisen rekommenderar nu att munskydd används, exempelvis i affärer och i tunnelbanor.

Därför är det viktigt att påminna om den desinformationskampanj som bedrevs av S-regeringen och Folkhälsomyndigheten i våras. Och som fördes vidare helhjärtat av i stort sett hela Sveriges mediaetablissemang.

Eftersom den organiserade desinformationskampanjen mot munskydd var uppenbart falsk, och eftersom det var uppenbart att många människor skulle dö delvis på grund av de falska nyheterna, tog Fjällsjö Nyheter redan i början av April månad skärmdumpar för att användas vid ett senare tillfälle.

Bild: Faksimil

SVT lurade som vanligt sina naiva läsare och påstod att "munskydd inte ger något skydd". Men varför kallar man det då "munskydd"?

Bild: Faksimil

Ansiktsskydd "minskar inte risken", ljög SvD ihop. Tänk vad pengar alla dessa "experter" har tjänat på att ljuga dag ut och dag in.

Bild: Faksimil

"Munskydd är verkningslösa" lurades Expressen, som tog bedrägeriet ett steg längre genom att påstå att näsan var ett bra skydd mot virus. Tänk efter noga om du någon gång i ditt liv haft symtom på virus i näsan?

Bild: Faksimil

Aftonbladet försöker bräcka Expressens galna lögner genom att fräckt påstå att "Munskydden hjälper inte, tvärtom sprider de smittan".

Om Sverige hade styrts som Kina eller Ryssland hade sannolikt de fyra kvinnliga journalisterna som skrev under de falska nyheterna fått sparken för länge sedan. Och de manliga journalisterna hade nog också fått sparken eftersom de inte vågade säga emot de uppenbara och samhällsfarliga lögnerna.

På grund av coronaskandalen kräver nu Sverigedemokraterna att statsepidemiolog Anders Tegnell avgår.

Så trött och orkeslöst och minst tre månader för sent! Det här är rätt tillfälle att kräva att presstödet ska avskaffas och SVT läggas ned.

Defund Fake News

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.