EXTREMA SVT
 

Rättegång mot S-politiker som sköt frun i huvudet

Skulle skjuta sig själv Nu börjar den stora rättegången mot den kände socialdemokratiske politikern som sköt sin fru i huvudet. Givetvis mörkar vänsterextrema SVT att det handlar om en socialdemokrat.

I Januari i år häktades en socialdemokratisk politiker för att ha skjutit ihjäl sin fru med ett jaktvapen. Nu har rättegången mot honom börjat, och givetvis censurerar statligt beroende medier att det handlar om en känd S-politiker.

Bild: Faksimil/Granskning av Public Service

SVT försöker påverka valet genom vinklad nyhetsrapportering.

Den socialdemokratiska politikern erkänner i rättegången grovt vållande till annans död och dataintrång. S-politikern ska enligt stämningsansökan ha mördat sin fru genom att skjuta henne i huvudet med ett gevär.

Enligt socialdemokratens egen version låg han i sängen med ett gevär och tänkte skjuta sig själv. Men plötsligt hade han istället skjutit sin fru i huvudet.

Den misstänkte S-politikern har även haft ett flertal uppdrag som familjehem åt Kiruna kommun, för så kallade ensamkommande. På sociala medier beskrivs han som "en utländsk raketforskare", eftersom han arbetat på Institutet för rymdfysik i Kiruna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.