CORONA-ANARKIN
 

Coronafreden är bruten

"5 000 kastade utför ättestupan" Efter att över 5 000 svenskar dödats i onödan på grund av S-regeringens coronapolitik har nu coronafreden slutligen brutits.

I början av Juni krävde Sverigedemokraterna att Socialdemokraternas statsepidemiolog Anders Tegnell skulle sparkas på grund av Coronakatastrofen.

Nu riktar Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson ånyo skarp kritik mot regeringen och Folkhälsomyndigheten och kallar dess politik för "omänsklig" och en "praktskandal" och liknar den S-ledda regeringens strategi vid en "ättestupa".

Uttalandena tyder på att Coronafreden nu är bruten.

- Våra äldre behandlas regelmässigt som om deras liv inte går att rädda och sätts i palliativ vård vid symptom på covid-19. De får vård för döende istället för vård för att rädda liv, skriver Jimmie Åkesson på Twitter.

Det är sannolikt att maktgrupper bakom Svenskt näringsliv förmått Moderaterna att stödja S-regeringens dödsstrategi i syfte att försöka hjälpa "näringslivet" (Wallenberg och liknande svenska oligarker), och att Sverigedemokraterna fått vara med i överenskommelsen och blivit lovade att bli ett parti som andra om man stödjer Coronafreden och dess politiska detaljer som exempelvis Superbemyndigandet.

I efterhand är det tydligt att överenskommelsen gällt under våren, och haft en tidsgräns fram till Juni månad då det politiska livet i Riksdagen brukar börja gå på sparlåga.

Resultatet av överenskommelsen är dock över 5 000 dödade svenskar.

Sveriges coronadödade kan jämföras med grannländerna Finland och Norges, som är 326 respektive 243. Dessutom drar Sverige ifrån i dödsstatistiken, eftersom coronakrisen i grannländerna redan är över på grund av att myndigheterna där genom kraftfulla åtgärder fått bukt med smittan.

Frågan nu borde vara om 5 000, 10 000 eller 15 000 svenskar ska hinna dödas av Coronaviruset innan de ansvariga tvingas ta ansvar för vad de gjort och strategin ändras.

Men kanske finns det inte så stort politiskt intresse att ändra på något.

Socialdemokraterna har ökat i opinionsmätningarna, Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna har blivit den Nya Alliansen, "experterna" har berikat sig själva genom krämeri, och tidningarna har fått sälja sina lösnummer.

Om oppositionen verkligen vill ta strid mot den dödsstrategi man själva fram tills nu i princip har stött måste man gå längre än till retorik.

Kravet på statepidemiologens avgång är en början, men de politiska målen måste höja sig över personnivå och även inbegripa institutioner och förtryckande strukturer, som exempelvis presstödet och finansieringen av "public service".

Dagliga falska nyheter i stil med "munskydd fungerar inte" måste få konsekvenser.

Defund Fake News.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.