CORONA-ANARKIN
 

Expressen publicerar falska nyheter om Trump

"Gissa vilken bild Expressen valde?" Expressen lurar idag sina läsare genom medvetet missvisande bilder ifrån president Trumps valmöte i Tulsa.

Expressen och de flesta andra av västvärldens medier publicerar idag falska nyheter om president Donald Trumps valmöte i Tulsa.

Journalisterna på Expressen använder det gamla tricket med att visa foton som visar mötesdeltagarnas antal flera timmar innan mötet startat, för att få det att se ut som att nästan ingen dök upp på mötet.

För att inte sabotera sina egna bluffbilder väljer Expressen att utelämna ifrån sin artikel hur många som verkligen deltog på Trumps valmöte.

Expressen har även kopierat fake news-kungen CNN:s påhitt om att "Trumps valmöte kapades av ungdomar på Tiktok". Detta är väldigt långt ifrån sanningen. Att vänsterextremister förbokat omkring 1 miljon gratisbiljetter och sedan inte dykt upp på mötet påverkar inte det verkliga antalet mötesdeltagare.

Den verkliga anledningen till att valmötet inte blev lika välfyllt som Trumps valmöten 2016 är givetvis social distansiering på grund av Coronavirusepidemin.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.