EXTREMA SVT
 

SVT publicerar falska nyheter om terrorattacken i England

"Åtta miljarder kostar skiten!" Statligt beroende SVT försöker återigen att lura sina tittare genom falska nyheter.

Under lördagskvällen mördades tre personer och tre skadades i en terrorattack i den engelska staden Reading. Den misstänkte gärningsmannen är en libysk asylsökare i 25-årsåldern som släppts ut från fängelset efter ett våldsdåd.

Men när statligt beroende SVT rapporterar om saken lurar man sina läsare genom falska nyheter:

"Polisen är förtegen när det gäller 25-åringens bakgrund och eventuellt motiv", luras SVT.

Men i verkligheten är det SVT som är "förtegen" om terroristens bakgrund och motiv, som de alltid är när verkligheten går emot S-regeringens politik.

Statligt ägda BBC i Storbritannien publicerar nämligen en stor bild på den misstänkte terroristen, precis under rubriken: "Reading stabbing attack suspect Khairi Saadallah known to MI5".

Nu får socialdemokratiskt kontrollerade SVT stor kritik för sina falska nyheter:

"Åtta miljarder om året kostar denna skiten oss!" kommenterar en medborgare på Twitter.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.