TERRORISM
 

BLM spränger hemlösa

Skrattar under terrorattacken En videofilm från BLM:s "protester" i New York visar hur en hemlös person sprängs i en terrorattack.

I Seattle som styrs av extremister från "Demokratiska partiet" har vänsterdemonstranter precis upprättat en apartheid zon, där bara svarta får vistas. Enligt rapporter råder full laglöshet på grund av att kommunpolitikerna står på anarkisternas sida.

I New York har den vänsterextrema våldsbejakande organisationen Black Lives Matters (BLM) nu börjat spränga hemlösa, för att de tycker det är roligt.

Videofilmen postades först av den berömde skådespelaren James Woods. Av bilderna att döma verkar terrorattacken ha skett på Manhattan mellan Central Park och Rockefeller University.

Terrorattacken kommer samtidigt som USA arbetar med att terrorklassa den våldsbejakande Antifa-rörelsen.

"BLM är ett bedrägeri", kommenterar en amerikan videon, och länkar till en bild som visar att svarta i USA främst drabbas av våld från andra svarta.

Andra kopplar videon till hur europeiska länder håller på att förändras till det sämre på grund av politikernas ansvarslösa politik.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.