TERRORISM
 

BLM spränger hemlösa

Skrattar under terrorattacken En videofilm från BLM:s "protester" i New York visar hur en hemlös person sprängs i en terrorattack.

I Seattle som styrs av extremister från "Demokratiska partiet" har vänsterdemonstranter precis upprättat en apartheid zon, där bara svarta får vistas. Enligt rapporter råder full laglöshet på grund av att kommunpolitikerna står på anarkisternas sida.

I New York har den vänsterextrema våldsbejakande organisationen Black Lives Matters (BLM) nu börjat spränga hemlösa, för att de tycker det är roligt.

Videofilmen postades först av den berömde skådespelaren James Woods. Av bilderna att döma verkar terrorattacken ha skett på Manhattan mellan Central Park och Rockefeller University.

Terrorattacken kommer samtidigt som USA arbetar med att terrorklassa den våldsbejakande Antifa-rörelsen.

"BLM är ett bedrägeri", kommenterar en amerikan videon, och länkar till en bild som visar att svarta i USA främst drabbas av våld från andra svarta.

Andra kopplar videon till hur europeiska länder håller på att förändras till det sämre på grund av politikernas ansvarslösa politik.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.