TERRORISM
 

Facebook-anställda är politiska aktivister som censurerar

Hemliga inspelningar avslöjar Project Veritas har publicerat ljudinspelningar som visar att Facebook försöker att påverka presidentvalet genom att censurera och förfölja människor som stödjer USA:s regering.

Facebook har i praktiken kuppats av vänsterextremister, som aktivt försöker att censurera så många medborgare som möjligt som uttrycker åsikter vänsterextremisterna inte gillar.

Hemliga inspelningar som Project Veritas publicerat visar att anställda på Facebook ägnar sig åt systematisk och godtycklig politisk censur. De flesta anställda på företaget stödjer öppet våldsbejakande extremism, censur av oliktänkande och rashat.

- För mig är censur på nätet ett av de största problem vi står inför, säger visselblåsaren Zach McElroy.

Målet för vänsterextremisterna är bland annat att påverka USA:s presidentval i höst.

På nätet är upprördheten stor över Project Veritas avslöjanden.

- Verkar som om alla de stora sociala plattformarna inklusive Facebook har anställt Antifa galningar, kommenterar en svensk medborgare nyheten.

IT-jättar kan styckas upp eller förstatligas

Facebooks ägare Mark Zuckerberg är i en svår situation. Om han inte går med på att censurera republikanska väljare hotar "demokraterna" att ta ifrån honom hans företag och stycka upp det i mindre delar. Men om han låter censuren fortsätta väntar hårdare lagar mot hela IT-sektorn, lagar som stiftas av republikanerna i syfte att försvara yttrandefriheten på nätet.

Sveriges Socialdemokratiska regering skänker hundratals miljoner skattekronor till utländska IT-jättar som Facebook, Google, Microsoft och Amazon. Utöver det direkta "stödet" sponsrar staten flera av IT-jättarna via annonsering. Annonseringen är oftast till synes frikopplad ifrån ekonomiska motiv och syftar egentligen till att skapa påtryckningsmedel.

Som tack för pengarna kräver Socialdemokraterna direkta kommunikationslinjer med IT-företagen så att partiet inom några timmar kan censurera besvärande åsikter på sociala medier.

Upplägget har uppbackning av maktgrupper bakom bland andra Ericsson, som är världsledande experter på IT-kommunikation. Genom att lägga serverhallarna i Sverige, och själva bygga linorna som går till och från serverhallarna, kan kommunikationen avlyssnas relativt problemfritt.

Både kinesiska kommunistpartiets Huawei och Bilderberg-kopplade Ericsson är under utredning, och USA har hotat att förstatliga Ericsson om inte företaget slutar vara ett säkerhetshot.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.