CORONA-ANARKIN
 

Sveriges ekonomi på väg att krascha

"Svensk ekonomi faller brant" Förtroendet för Sveriges regering sjunker kraftigt samtidigt som ekonomin håller på att krascha.

Läget är dystert för ekonomin i Sverige. Medan andra länder nu öppnar upp sina ekonomier är Sverige fast i Folkhälsomyndighetens katastrofala coronapolitik.

- Svensk ekonomi faller brant, säger Jan-Olof Jacke som är vd för Svenskt Näringsliv.

Fastän att Svenskt Näringsliv till stor del ligger bakom Sveriges misslyckade och världsunika coronakatastrof är man inte missnöjda. Istället hyllar man regeringen, och betalas med krispaket riktade till storföretagens ägare.

- Regering och riksdag har agerat i bred enighet. Man har tagit fram krispaket efter krispaket, det ena mer kraftigt än det andra, säger Jacke.

Ett exempel på Svenskt Näringslivs posering för S-regimen är att man kräver att de så kallade "investeringarna" (skattepengar till bidragsberoende storföretagare) måste inriktas på en "klimatomställning".

Att klimatpolitiken syftar till Nolltillväxt, och att vädret inte kommer att påverkas globalt av att man inför Vänsterpartiets politik, det låtsas Jan-Olof Jacke som att han inte vet om.

Samtidigt visar en ny mätning att svenskarnas förtroende för Folkhälsomyndigheten och regeringen sjunkit kraftigt. I Maj var det 50 procent av de tillfrågade som tyckte att regeringen hanterat coronaepidemin bra, men i Juni hade den siffran sjunkit till 38 procent. Under samma tid har Folkhälsomyndigheten med Anders Tegnell i spetsen tappat 12 procent av de som tidigare hade förtroende för myndigheten.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.