CORONA-ANARKIN
 

Socialdemokraterna behåller greppet

Utplånar samarbetspartierna Samarbete med Socialdemokraterna drabbar inte bara oppositonen utan även regeringens egna stödpartier.

Enligt den senaste opinionsundersökningen från Sifo behåller Socialdemokraterna sitt grepp om väljaropinionen. Trots att regeringens misslyckade coronastrategi nu hunnit ta livet av över 5 000 svenskar uppskattar väljarna att ekonomin prioriterats före gamla och sjuka.

Sifo Juni 2020
9
V
30
S
7
C
19
SD
20
M
6
KD

Coronaviruset hjälper Socialdemokraterna på alla andras bekostnad.

Att ekonomin lidit minst lika svårt som i andra länder kan tas med en nypa salt än så länge, eftersom regeringen med hjälp av gigantiska stödpaket skyddat sina egna stödgrupper.

Värre är att den egna uppgången i väljaropinionen drabbat stödpartierna hårt, och slagit undan benen för både Miljöpartiet och Liberalerna.

Än så länge är dock den styrande S+V+C alliansen större i mätningarna än oppositionens M+KD+SD.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.