CORONA-ANARKIN
 

Socialdemokraterna behåller greppet

Utplånar samarbetspartierna Samarbete med Socialdemokraterna drabbar inte bara oppositonen utan även regeringens egna stödpartier.

Enligt den senaste opinionsundersökningen från Sifo behåller Socialdemokraterna sitt grepp om väljaropinionen. Trots att regeringens misslyckade coronastrategi nu hunnit ta livet av över 5 000 svenskar uppskattar väljarna att ekonomin prioriterats före gamla och sjuka.

Sifo Juni 2020
9
V
30
S
7
C
19
SD
20
M
6
KD

Coronaviruset hjälper Socialdemokraterna på alla andras bekostnad.

Att ekonomin lidit minst lika svårt som i andra länder kan tas med en nypa salt än så länge, eftersom regeringen med hjälp av gigantiska stödpaket skyddat sina egna stödgrupper.

Värre är att den egna uppgången i väljaropinionen drabbat stödpartierna hårt, och slagit undan benen för både Miljöpartiet och Liberalerna.

Än så länge är dock den styrande S+V+C alliansen större i mätningarna än oppositionens M+KD+SD.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.