DEMOKRATI
 

Vänstern försöka tysta all opposition

Trump bannad Samtidigt som krisande H&M öppet försöker påverka valet i USA och även skänker 5 miljoner kronor till den våldsbejakande extremiströrelsen BLM pågår en samordnad attack mot yttrandefriheten dirigerad av multinationella företag.

Just pågår en internationell kampanj mot yttrandefriheten. Vänsterextremister som arbetar på IT-företag censurerar aktivt alla meningsmotståndare de kommer åt, och vänsterglobalistska storföretagare försöker utpressa Facebook att banna alla som säger emot den vänsterextrema agendan.

Att det sker just nu beror på att det är presidentvalskampanj i USA, och aktionen är i princip att betrakta som att utländsk makt försöker att stjäla valet.

De vänsterextrema aktivisternas argument är att de censurerar "våld och hat". Men vad de egentligen censurerar är till exempel president Donald Trumps konto på Twitch, och Republikanska partiet valvideo på Facebook.

Republikanska partiets valvideo visade vänsterextrema upplopp och så kallade "Demokratiska" politiker som säger att de stödjer upploppen.

Mängder med opinionsbildare som uttalat sig emot den senaste tidens vänstervåld i Västvärlden har också stängts av från sociala medier.

Facebooks starke man Mark Zuckerberg har tidigare uttalat sig emot politisk censur, men pressas hårt av hundratals globalistiska vänsterföretag som kräver total censur av alla som inte delar deras åsikter.

Nedan följer en lista på några av de mest vänsterextrema företagen som just nu är aktiva med att tysta människor på sociala medier:

 • Coca-Cola
 • PepsiCo
 • Ben & Jerrys
 • Starbucks
 • Unilever
 • Dove
 • Honda
 • Levis
 • Dockers
 • North Face
 • REI
 • Verizon

Styrelseordförande och VD för Verizon är sedan 2019 Hudiksvallssonen Hans Vestberg. Vestberg, född Westberg, sparkades 2016 från posten som VD för Ericsson, efter anklagelser om att han "blåst upp sin egen lön".

På sex år hade Ericsson tappat runt en tredjedel av sitt börsvärde, samtidigt som styrelsen gett sig själva omkring 100 miljoner kronor mer om året i löner och liknade.

Den numera vänsteraktivistiske Vestberg fick dock 28 miljoner kronor i fallskärm, ett undantag från principen om allas lika värde. Efter jobbet som VD för Ericsson avslutats arbetade Hans Vestberg som ordförande i Sveriges Olympiska Kommitté.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.