SD FICK RÄTT
 

Miljöpartiet och Centerpartiet är extremistpartier

SD är ett parti som andra I Svenska Dagbladet är det nu Miljöpartiet och Centerpartiet som är extremistpartierna. Dessutom är de "små extremistpartier".

Som Fjällsjö Nyheter förutsåg har resultatet av att Sverigedemokraterna numera är ett parti som andra blivit att SD‑hatarna är de nya extremisterna.

Foto: Sverigedemokraterna CC BY 3.0

Jimmie Åkesson får MP och C att framstå som extrema.

I en rubrik i Svenska Dagbladet (SvD) om migrationspolitiken skriver nu tidningen att "Små extremistpartier ska inte diktera villkoren".

Det är Sverigedemokraternas partiledare Jimmy Åkesson som skivit artikeln, och publiceringen i SvD visar att tiden nu är mogen för att de stora massorna ska se Miljöpartiet och Centerpartiet som de små samhällsfarliga extremistpartier de är.

Uppenbarligen finns det mäktiga krafter som inte vill att Reinfeldtlojalisterna sticker upp sina fula trynen igen. Rent taktiskt slår markeringen mot Miljöpartiet och Centerpartiet även mot den samhällsfarliga delen av Moderaterna, som cyniskt vill använda migration för att underminera svenskarnas stöd till välfärdsstaten.

- Vi behöver lägga grunden för en ny migrationspolitisk ordning för decennier framöver.

- Vi menar att riksdagens tre största partier har förutsättningar att komma överens om en långsiktigt hållbar politik utan inflytande från små extremistpartier med bristande verklighetsförankring.

- Vi är alltså beredda att förhandla och komma överens om en helhet, förutsatt att helheten är tillräckligt bra. Vi är däremot inte intresserade av att kompromissa bort nödvändig politik för att tillfredsställa Miljöpartiet eller Centerpartiet.

Lägg märke till att Vänsterpartiet är mer rumsrent än de två extremistpartierna, som i lag med Socialdemokraterna och Moderaterna vållat Sverige så många problem.

MP och C är bara farliga som proxy

Nu är det egentligen inte så att Miljöpartiet och Centerpartiet generellt sett har hållit 2000-talets S&M-regeringar som gisslan genom en vågmästarroll i Riksdagen. Därför att Socialdemokraterna och Moderaterna har alltid kunnat göra upp sinsemellan, utan att låta de små extremistpartierna påverka migrationspolitiken.

Vad som egentligen har försigått de senaste tjugo åren är att först Miljöpartiet, och sedan Centerpartiet, har använts av S&M-regeringarna för att driva de stora partiernas egen politik by proxy. När Socialdemokraterna och dess blåkopia Reinfeldt-Moderaterna inte har velat stå för sin egen politik, då har man "skyllt" den på Miljöpartiet och Centerpartiet.

Det här är precis samma politiska teknik som regeringen använder med sina "icke-statliga" statligt finansierade och statligt styrda lobbyorganisationer som exempelvis RFSU och RFSL.

Sådana "NGO:s" används av regeringen för att driva regeringens politik när regeringen själva inte vill stå för den. Om det inte varit regeringens politik som drivits hade dessa små extremistorganisationer inte fått några statliga pengar, och inte haft något politiskt inflytande.

Ett exempel på en sakfråga är så kallade "homoadoptioner". Regeringen var för men folket var emot, så regeringen lät den statliga proxyorganisationen RFSL driva frågan. Tills dess att tillräckligt många (ca 50 procent) av väljarkåren övertalats.

Att operera bort "dysforiska" (ledsna) barns könsorgan är en liknande fråga, där inget parti velat gå till val på att mot föräldrarnas vilja operera bort barnens könsorgan.

Ändå har vi just den politiken i Sverige.

Svenska politiker är mästare på att låtsas som att någon annan står som ansvarig för deras egen politik. En klassiker i sammanhanget är det barnsliga argumentet "vi måste för EU säger så". Hört talas om Ungern, eller Frankrike?

En nypåfunnen variant på samma tema är att lägga allt ansvar på Tegnell.

 
LÄS MER
 

►Konservativt block bildat i Norrland

►Väljarna har störst förtroende för Jimmie Åkesson

►SD är största parti enligt SVT

►SD har gått om S

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.