TERRORISM
 

Polisen attackerade Antifa/BLM i Seattle

"Armed and dangerous" Enligt Polisen är Antifa/BLM "kopplade till skjutningar, mord, rån, överfall och andra våldsbrott". Därför upplöses nu vänsterns ockupation av centrala Seattle.

Terrororganisationen Antifa och den rasistiska våldsbejakande organisationen Black Lives Matters (BLM) har körts ut ur centrala Seattle, och den nya kommunen CHAZ/CHOP (Capitol Hill Autonomous Zone/Capitol Hill Organized Protest) har återtagits.

Att poliskåren nu tillåts att göra sitt jobb igen kopplas av många till att vänsterextremisterna, inklusive den kvinnliga borgmästaren, har börjat att bråka inbördes.

Bild: Faksimil

Borgmästaren Jenny Durkan försvarar vänstervåldet.

Seattles vänsterborgmästare Jenny Durkan körde först ut Polisen ur det av vänsterterrorister ockuperade området i centrala Seattle. Hennes förhoppning var att president Trump skulle använda våld för att få stopp på olagligheterna, vilket i media skulle vinklas som att det var Trump som var boven.

Bild: Faksimil

Vänstervåldet kommer hem till Jenny Durkan.

Donald Trump använde dock en taoistisk kampmetod, och lät vänstern förgöra sig själva. De kvinnliga vänsterledarna blandade snart ihop yttre och inre strategier, och blev osams efter att ockupanterna gjort ett hotfullt hembesök hos borgmästaren.

Bild: Faksimil

Jenny Durkan beordrar Polisen att attackera Antifa/BLM:s ockupation i Seattle.

Av någon anledning ledde vänsterns terrorstyre i Seattle till problem, mest för vänstern själva. Borgmästaren Jenny Durkan var naiv och såg det inte komma.

Tre timmar reportage om hur Seattle Police Department attackerar vänsterextremisterna.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.