SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraterna säger nej till volymtak

Skyller på Miljöpartiet Socialdemokraterna vägrar göra upp om migrationspolitiken med Moderaterna och Sverigedemokraterna, och skyller sedan sin egen politik på Miljöpartiet och på "internationella konventioner".

Socialdemokraterna låtsas vilja föra Sverigedemokratisk migrationspolitik, samtidigt som man i verkligheten fortsätter "sin" (Svenskt näringslivs) massinvandringspolitik.

Istället för att ta ansvar för sin egen politik, väljer statsministern som vanligt att skylla den på andra: Det är Miljöpartiets fel, och de "internationella konventionerna", som gör att man måste föra den politik man själva egentligen vill ha.

Om inte Socialdemokraterna velat ha Miljöpartiets extrema politik hade statsministern kunnat göra upp med Moderaterna och Sverigedemokraterna, och låta de små extremistpartierna förpassas till historien.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.