WITCH HUNT
 

Ännu en vänsterprofil gripen i USA

Trump angriper vänsterns sexbrott Jeffrey Epsteins medhjälpare Ghislaine Maxwell har spårats upp och gripits. Maxwell anklagas för barnsexbrott kopplade till vänsteretablissemanget.

Foto: Faksimil Twitter

Vänsterns finansiärer grips en efter en.

Vänsterprofilen och "filantropen" Ghislaine Maxwell är dotter till den socialdemokratiska parlamentsledamoten, misstänkte spionen och förintelseöverlevaren Robert Maxwell.

Robert Maxwell hittades död i vattnet utanför Kanarieöarna 1991 bredvid sin yacht Lady Ghislaine, varpå det avslöjades att han stulit sina anställdas pensionspengar.

Hatet mot Trump är stort bland Västvärldens etablissemang. Media i Sverige som är kopplade till Jeffrey Epsteins vänsterkrets döljer Epsteins och Maxwells nära förbund med Clintonfamiljen och försöker istället att sammankoppla Epstein med president Trump.

Miljardären Jeffrey Epstein var en känd vänsterprofil och omskriven för sin satanistiska pedofilö "Lille Saint James" i ögruppen Jungruöarna.

Enligt tidningen The Independent flög Bill Clinton med Jeffrey Epsteins privata jetplan "Lolitaexpressen" till Lille James vid flera tillfällen under åren 2002 and 2005. The Independent ägs numera av den före detta KGB-agenten och mångmiljardären Alexander Lebedev, som började sin karriär i Storbritannien som spion vid Sovjets ambassad i London.

Som förväntat mördade Epstein sig själv i häktet förra året efter att vakterna somnat och övervakningskamerorna gått sönder.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.