WITCH HUNT
 

Ännu en vänsterprofil gripen i USA

Trump angriper vänsterns sexbrott Jeffrey Epsteins medhjälpare Ghislaine Maxwell har spårats upp och gripits. Maxwell anklagas för barnsexbrott kopplade till vänsteretablissemanget.

Foto: Faksimil Twitter

Vänsterns finansiärer grips en efter en.

Vänsterprofilen och "filantropen" Ghislaine Maxwell är dotter till den socialdemokratiska parlamentsledamoten, misstänkte spionen och förintelseöverlevaren Robert Maxwell.

Robert Maxwell hittades död i vattnet utanför Kanarieöarna 1991 bredvid sin yacht Lady Ghislaine, varpå det avslöjades att han stulit sina anställdas pensionspengar.

Hatet mot Trump är stort bland Västvärldens etablissemang. Media i Sverige som är kopplade till Jeffrey Epsteins vänsterkrets döljer Epsteins och Maxwells nära förbund med Clintonfamiljen och försöker istället att sammankoppla Epstein med president Trump.

Miljardären Jeffrey Epstein var en känd vänsterprofil och omskriven för sin satanistiska pedofilö "Lille Saint James" i ögruppen Jungruöarna.

Enligt tidningen The Independent flög Bill Clinton med Jeffrey Epsteins privata jetplan "Lolitaexpressen" till Lille James vid flera tillfällen under åren 2002 and 2005. The Independent ägs numera av den före detta KGB-agenten och mångmiljardären Alexander Lebedev, som började sin karriär i Storbritannien som spion vid Sovjets ambassad i London.

Som förväntat mördade Epstein sig själv i häktet förra året efter att vakterna somnat och övervakningskamerorna gått sönder.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.