WITCH HUNT
 

Ännu en vänsterprofil gripen i USA

Trump angriper vänsterns sexbrott Jeffrey Epsteins medhjälpare Ghislaine Maxwell har spårats upp och gripits. Maxwell anklagas för barnsexbrott kopplade till vänsteretablissemanget.

Foto: Faksimil Twitter

Vänsterns finansiärer grips en efter en.

Vänsterprofilen och "filantropen" Ghislaine Maxwell är dotter till den socialdemokratiska parlamentsledamoten, misstänkte spionen och förintelseöverlevaren Robert Maxwell.

Robert Maxwell hittades död i vattnet utanför Kanarieöarna 1991 bredvid sin yacht Lady Ghislaine, varpå det avslöjades att han stulit sina anställdas pensionspengar.

Hatet mot Trump är stort bland Västvärldens etablissemang. Media i Sverige som är kopplade till Jeffrey Epsteins vänsterkrets döljer Epsteins och Maxwells nära förbund med Clintonfamiljen och försöker istället att sammankoppla Epstein med president Trump.

Miljardären Jeffrey Epstein var en känd vänsterprofil och omskriven för sin satanistiska pedofilö "Lille Saint James" i ögruppen Jungruöarna.

Enligt tidningen The Independent flög Bill Clinton med Jeffrey Epsteins privata jetplan "Lolitaexpressen" till Lille James vid flera tillfällen under åren 2002 and 2005. The Independent ägs numera av den före detta KGB-agenten och mångmiljardären Alexander Lebedev, som började sin karriär i Storbritannien som spion vid Sovjets ambassad i London.

Som förväntat mördade Epstein sig själv i häktet förra året efter att vakterna somnat och övervakningskamerorna gått sönder.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.