WITCH HUNT
 

Trumps tal vid Mount Rushmore

Stämplar vänstern som fascister Ett av Trumps bästa tal, säger USA-experten Ronie Berggren.

I sitt tal till nationen på USA:s nationaldag gick president Donald Trump till hård attack mot det allt mer totalitära vänsteretablissemanget, och stämplade det som fascister som vill ta ifrån folket dess frihet.

Amerikaner ska inte behöva knäböja inför andra människor, menar Trump.

"Vår nation bevittnar just nu en skoningslös kampanj för att utplåna vår historia, förtala våra hjältar, radera våra värderingar och indoktrinera våra barn."

"Cancel Culture: De tar ifrån människor deras jobb, svartmålar oliktänkande och kräver total underkastelse från alla som inte håller med. Det är själva definitionen av totalitarism. Detta är helt främmande för vår kultur och våra värderingar, och har absolut ingen plats i USA."

"Våldsamheterna i de städer som styrs av vänstern är ett lätt förutsägbart resultat av extrem indoktrinering från skolsystemet och journalistiken."

Trump lovar att försvara nationens grundare och ska kontra vänsterns olagliga rivningar av statyer genom att bygga fler monument.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.