POLISEN
 

Svarta drabbas hårdast när Polisen läggs ned

Nolltolerans byts mot skjutningar Skjutningarna i New York har mer än fördubblats sedan en betydande del av poliskåren sparkats av vänsteraktivister. Framförallt är det svarta människor som skjuts ned.

Antalet skjutningar i New York har mer än fördubblats sedan stadens vänsterborgmästare Bill de Blasio sparkat 600 poliser som utgjort en specialstyrka mot gatuvåld.

Vänsterborgmästarens politik har förutom BLM-aktivismen mot poliskåren gått ut på att legalisera knark och underlätta för islamister att röra sig fritt i staden.

Ett av gårdagens offer för borgmästarens vänsterpolitik: En svart man skjuts ihjäl på ett övergångsställe.

När New York Post rapporterar om situationen kallas utvecklingen "chockerande". Ingen såg det komma. Och framförallt är det svarta människor som drabbas.

Ett av offren, en 35-årig svart man vid namn Jamie Glasgow, sköts ihjäl utanför en fest där han hyrts in som DJ. Hans mor är starkt kritisk till att politiker och polischefer lyssnat på våldsorganisationen Black Lives Matter:

– Jag upplever det som att man lämnar över staden i händerna på de kriminella. Många liv kunde ha räddats, inte bara min sons, säger mamman i en intervju med New York Post.

New York är sedan tidigare världsberömt för sin lyckade strategi för att bekämpa gatubrottsligheten, den så kallade Nolltoleransen. Från att ha varit en av världens farligaste städer blev New York på två år en av de tryggaste.

Bakom strategin, som innefattade omfattande rasprofilering och forskning om vilka typer av människor som utför olika slags brott, stod den dåvarande borgmästare Rudi Giuliani. Giuliani är numera känd som president Donald Trumps juridiska rådgivare.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.