POLISEN
 

Svarta drabbas hårdast när Polisen läggs ned

Nolltolerans byts mot skjutningar Skjutningarna i New York har mer än fördubblats sedan en betydande del av poliskåren sparkats av vänsteraktivister. Framförallt är det svarta människor som skjuts ned.

Antalet skjutningar i New York har mer än fördubblats sedan stadens vänsterborgmästare Bill de Blasio sparkat 600 poliser som utgjort en specialstyrka mot gatuvåld.

Vänsterborgmästarens politik har förutom BLM-aktivismen mot poliskåren gått ut på att legalisera knark och underlätta för islamister att röra sig fritt i staden.

Ett av gårdagens offer för borgmästarens vänsterpolitik: En svart man skjuts ihjäl på ett övergångsställe.

När New York Post rapporterar om situationen kallas utvecklingen "chockerande". Ingen såg det komma. Och framförallt är det svarta människor som drabbas.

Ett av offren, en 35-årig svart man vid namn Jamie Glasgow, sköts ihjäl utanför en fest där han hyrts in som DJ. Hans mor är starkt kritisk till att politiker och polischefer lyssnat på våldsorganisationen Black Lives Matter:

– Jag upplever det som att man lämnar över staden i händerna på de kriminella. Många liv kunde ha räddats, inte bara min sons, säger mamman i en intervju med New York Post.

New York är sedan tidigare världsberömt för sin lyckade strategi för att bekämpa gatubrottsligheten, den så kallade Nolltoleransen. Från att ha varit en av världens farligaste städer blev New York på två år en av de tryggaste.

Bakom strategin, som innefattade omfattande rasprofilering och forskning om vilka typer av människor som utför olika slags brott, stod den dåvarande borgmästare Rudi Giuliani. Giuliani är numera känd som president Donald Trumps juridiska rådgivare.

 
NATIONERNAS EU
 

Val till EU EU-valet handlar i år om vänsterextremism eller demokrati.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.