HOTET MOT DEMOKRATIN
 

Islamister ska lära skolbarn att inte rösta på SD

Islamister tar över lektioner i Boden Socialdemokraterna i Boden byter ut lärare i skolan mot islamistiska aktivister, som ska lära skolbarnen att inte rösta på Sverigedemokraterna.

Islamisten Anna Waara, med starka kopplingar till Muslimska Brödraskapet och extremister som Mehmet Kaplan, Yasri Khan och Rashid Musa, har anlitats av Socialdemokraterna i Boden. Planen är att byta ut lärarna i skolan mot den islamiska aktivisten, för att lära barnen att rösta "rätt" i skolvalet.

Bild: Faksimil

Islamisten Anna Waara ska hjälpa Socialdemokraterna vinna skolvalet i Boden.

Anna Waara har varit ordförande för den islamistiska aktivistorganisationen "Svenska muslimer för fred och rättvisa", en uppenbar front för Muslimska Brödraskapet. Waara ingår även i islamistiska Ibn Rushds styrelse.

Men det är som så kallad "verksamhetsansvarig hos Rädda barnen" som Anna Waara nu i höst ska agera som lärare i Bodens kommun, och lära skolbarnen "rätt" politiska åsikter. Att byta ut lärare i skolan mot vänsteraktivister har de senaste åren blivit allt vanligare i Sverige.

Anna Waara är en känd profil från SVT:s "nyhetsrapportering", där hon ofta lyfts fram som en förebild. Enligt samma logik är Waara känd på sociala medier som en SD-hatare som vill stoppa partiet från att hålla möten.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.