HOTET MOT DEMOKRATIN
 

Islamister ska lära skolbarn att inte rösta på SD

Islamister tar över lektioner i Boden Socialdemokraterna i Boden byter ut lärare i skolan mot islamistiska aktivister, som ska lära skolbarnen att inte rösta på Sverigedemokraterna.

Islamisten Anna Waara, med starka kopplingar till Muslimska Brödraskapet och extremister som Mehmet Kaplan, Yasri Khan och Rashid Musa, har anlitats av Socialdemokraterna i Boden. Planen är att byta ut lärarna i skolan mot den islamiska aktivisten, för att lära barnen att rösta "rätt" i skolvalet.

Bild: Faksimil

Islamisten Anna Waara ska hjälpa Socialdemokraterna vinna skolvalet i Boden.

Anna Waara har varit ordförande för den islamistiska aktivistorganisationen "Svenska muslimer för fred och rättvisa", en uppenbar front för Muslimska Brödraskapet. Waara ingår även i islamistiska Ibn Rushds styrelse.

Men det är som så kallad "verksamhetsansvarig hos Rädda barnen" som Anna Waara nu i höst ska agera som lärare i Bodens kommun, och lära skolbarnen "rätt" politiska åsikter. Att byta ut lärare i skolan mot vänsteraktivister har de senaste åren blivit allt vanligare i Sverige.

Anna Waara är en känd profil från SVT:s "nyhetsrapportering", där hon ofta lyfts fram som en förebild. Enligt samma logik är Waara känd på sociala medier som en SD-hatare som vill stoppa partiet från att hålla möten.

 
NATIONERNAS EU
 

Val till EU EU-valet handlar i år om vänsterextremism eller demokrati.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.