Dömd terrorist leder BLM

"Hatar sin vita hudfärg" Organisationen Black Lives Matters leds av en dömd terroristledare som släpptes ut ur fängelset av Bill Clinton. Nutidens anti-vita våldssamheter skapade av Antifa och BLM har därmed direkta kopplingar till 70- och 80-talets vänsterextrema terrorgrupper.

Terroristen Susan Rosenberg dömdes 1984 till 58 års fängelse som ett resultat av att hon lett terrorgruppen May 19th Communist Organization, som terrorbombade bland annat United States Capitol Building, U.S. Naval War College och New York Patrolmens Benevolent Association. Nu är hon en av ledarna för den vänsterextrema våldsgruppen Black Lives Matters (BLM).

Terrorgruppen May 19th Communist Organization var en splittring från terrorgruppen Weather Underground Organization (WUO). Liksom många andra i terrorgruppen var Susan Rosenberg en lesbisk feminist från en vänsterjudisk medelklassfamilj, och den vänsterextrema politiken präglades tidigt av rasistiskt hat mot människor med vit hudfärg.

I New York Posts artikel "Inside the female-run communist terror group hell-bent on destruction" skriver reportern att syftet med att "nationens enda kvinnligt ledda terrorgrupp" startat en två år lång terrorbombkampanj mot USA var att påverka valet så att den republikanska presidenten Ronald Reagan inte skulle bli återvald.

Den feministiska anti-vita terrorkampanjen misslyckades dock, och terroristerna fängslades eller flydde.

Givetvis är parallellen till dagens så kallade "protester" utförda av terrorgruppen Antifa tillsammans med terroristkopplade BLM slående. Denna gång går den våldsbejakande politiken ut på att hindra president Donald Trump från att bli återvald.

Lyckas kampanjen och vänstern vinner valet i USA kommer våldsamheterna sannolikt att minskas drastiskt. Vänstern i USA protesterade exempelvis inte mot att president Obama låste in utländska barn i burar och utvisade dem. Alla vänsterns moraliskt överlägsna känsloargument är bara politiska slagträn riktade mot deras motståndare, och glöms i samma stund de själva får makten.

Rosenberg släpptes ut från fängelset av Bill Clinton den 20 Januari 2001, på hans sista dag som president. Frisläppandet av terrorledaren producerade en våg av kritik från poliser och folkvalda tjänstemän i New York.

Efter att hon släpptes anställdes Susan Rosenberg som kommunikationsdirektör för American Jewish World Service (AJWS). Hjälporganisationen AJWS bildades med baktanken att minska vänsterns antisemitism och antisionism.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.