YTTRANDEFRIHET
 

Fullt inbördeskrig inom journalistiken

Trump-motståndare hugger varandra i ryggen Den pågående Kulturrevolutionen i Västvärlden har lett till ett inbördeskrig inom journalistiken. Unga vänsterextrema journalister mobbar och förföljer äldre liberala journalister, och tvingar dessa att lämna sina jobb.

Den senaste vågen av våldsbejakande vänsterextremism har lett till "inbördeskrig" inom journalistiken. Striden står mellan unga och gamla, där de unga "journalisterna" är vänsterextrema och de äldre är liberaler.

Med "inbördeskrig" menas att journalisterna tidigare varit på samma sida, innan våldsamheterna bröt ut kring Antifa/Black Lives Matters demonstrationer. Exempelvis är båda grupperna av journalister emot USA:s president Donald Trump.

Det som händer liknar skeendet under exempelvis Franska revolutionen, och hur de mest vänsterradikala använder sig av Salamitaktiken för att tysta alla andra politiska grupper. Nu har turen kommit till moderata vänsterliberaler, neocons och nationalistiska judar.

En påtaglig skillnad mellan de två journalistgrupperna är att de äldre liberalerna ofta är mer positiva till yttrandefrihet, och till Israel och till sionism. Medan de yngre vänsterextremisterna vill censurera och förfölja meningsmotståndare hårdare, är positiva till Islam, och ofta menar att judar och Israel är problematiska på samma sätt som "vithet" anses vara det.

Ett exempel på det senare är hur de vänsterextrema journalisterna beskyller den judiska och sionistiska journalisten och opinionsbildaren Bari Weiss för att vara "nazist". Weiss, liksom flera liknande mediapersonligheter, har nu mobbats till att lämna världens största tidning The New York Times.

Bari Weiss diskuterar presidentkandidaten Tulsi Gabbard.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.