MORD PÅ BUSSEN
 

Yngling mördades på buss i Kiruna

All lokaltrafik stängs En pojke blev igår mördad på en buss i Kiruna. Barn misstänks för mordet.

Vid niotiden på onsdagskvällen blev en pojke i Kiruna jagad av tre personer och flydde då in i en lokalbuss. Inne i bussen blev pojken brutalt knivhuggen till döds av förföljarna.

Tre utlänningar som enligt uppgifter är släkt med varandra är anhållna för mord. Två av de anhållna är barn, medan den tredje är i 45-årsåldern.

- De kommer att höras under dagen med försvarare närvarande och innan dess kan vi inte kommentera deras inställning till brottet, säger kammaråklagare Lindha Strömberg.

Enligt Polisen är mordet "en isolerad händelse och det finns ingen anledning till oro för allmänheten". Polisens fikonspråk betyder att Polisen anser att det inträffade är en uppgörelse bland kriminella och att kriminella inte tillhör allmänheten.

All lokaltrafik är avstängd i Kiruna idag, på grund av den isolerade händelsen som är ofarlig för allmänheten.

- Det är fan ingen isolerad händelse. Däremot ett land som fullkomligt tappat greppen på dessa Otroligt vanligt förekommande händelser, kommenterar en medborgare på sociala medier.

Socialdemokratiska SVT gör på sin hemsida sitt bästa för att släta över det inträffade. Det mördade ungdomen kallas "en person", och mordet beskrivs som att "personen" skar sig på en kniv samtidigt som han av oklar anledning dog.

Den direkta kopplingen till regeringens misslyckade migrationspolitik mörkas naturligtvis helt av SVT.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.