MORD PÅ BUSSEN
 

SVT fortsätter att mörka om bussmordet

Svartsjuka enligt Polisen En pappa och två tonårssöner misstänks för bussmordet i Kiruna. En 15-årig pojke har tagit på sig ansvaret, men menar att det var självförsvar.

I veckan knivmördades en ung man på en buss i Kiruna. Tre afghanska medborgare har anhållits misstänkta för mord.

- Det är en pappa och två söner under 18 år, säger kammaråklagare Lindha Strömberg.

Enligt Polisen var motivet svartsjuka, och brottsoffret flydde in i bussen innan han mördades. Som vanligt mörkar socialdemokratiska SVT den direkta kopplingen mellan mordet och regeringens extrema politik:

Även Aftonbladet och Expressen mörkar att det handlar om utländska medborgare, som får betalt av S-regeringen för att vistas i landet. Enligt Expressen är Polisen "fortsatt förtegen om händelsen". Men det stämmer inte, det är Expressen som är fortsatt förtegen om händelsen.

Enligt pappans advokat var de tre anhållna tvingade att jaga in brottsoffret på bussen och döda honom, på grund av nödvärn. Och som vanligt i dessa sammanhang är det den yngste i gruppen som förs fram som huvudman och självklar ledare för aktionen:

Men så länge samhället styrs av Socialdemokraterna är det Polisen man vill markera emot, inte brottslingarna. Med en ny regering kan det dock komma att bli mycket lättare att utvisa kriminella utländska medborgare.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.