EU-MOTSTÅNDET
 

Massiv kritik mot att Socialdemokraterna har sålt ut Sverige

"Måste prövas i riksrätt" Socialdemokraterna har skuldsatt kommande generationer genom vansinniga bidrag till EU. Syftet är att avveckla demokratin, muta länder som Italien att inte lämna EU, och att försöka tvinga länder som Ungern att mot folkviljan börja driva vänsterextrem politik.

Socialdemokraterna har bestämt att Sveriges EU-avgift ska öka med sex miljarder kronor om året till omkring 45 miljarder kronor om året. I samband med folkomröstningen 1995 om utländsk EU-överhöghet lovade Socialdemokraterna att avgiften "bara" skulle vara 11 miljarder kronor om året.

Dessutom ska svenskarna vara med om att skänka 750 miljarder euro (ca 7 700 miljarder kronor) till länder i södra Europa i form av lån och bidrag.

-Mönstret är i dag klart som korvspad: Så fort ett EU land drabbas av problem så upprepar Bryssel universallösningen mer pengar och makt till EU.

-I Sverige följer sedan alltid lite spelat motstånd från statsförvaltningen. När dansen är slut har Sverige ändå alltid vikt ner sig, skriver omvärldsstrategen Mark Brolin.

Poängen med att överföra makt till EU är att avveckla demokratin.

EU styrs inte demokratiskt, utan genom en kombination av multinationella företag och av en ny Burnham-liknande tjänstemannaklass. Demokrati kallas idag "populism". Förespråkarna kallas "populister".

Socialdemokraterna gick med på att ta skattemiljarderna från svenskarna och ge dem åt andra länder med motiveringen att pengarna används för att utpressa andra EU-länder till att mot sin vilja börja driva vänsterextrem politik.

Exempelvis måste mottagarländerna acceptera pseudo-vetenskapliga teorier om Jordens undergång i Klimatkatastrof och att den socialdemokratiska "värdegrunden" ska stå över demokratiska val.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.